Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Ολυμπιακός Νάουσας 4-0 (photos)

P8240035

Ευρεία φιλική νίκη για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που υποδέχτηκε σήμερα τον Ολυμπιακό Νάουσας τον οποίο θα αντιμετωπίσει φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να βγάλουν περισσότερες επιθέσεις, απειλώντας αρκετές φορές τα αντίπαλα καρέ.

Οι σκόρερς για την ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά ήταν ο Σάκης Ρίσσου (δύο τέρματα στο 20΄και στο 29′) ο Χρήστος Μπρέγκου και ο Κώστας Βούλγαρης. Την ίδια ώρα, την πρώτη τους εμφάνιση με τα “κιτρινομπλέ” πραγματοποίησαν οι Άλφρεντ Φρέντι και Θοδωρής Πέτγαζλης.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Δασκαλάκης προχώρησε για ένα ακόμη παιχνίδι σε πολλές αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα, ώστε να διαπιστώσει την ετοιμότητα των παικτών αλλά και το επίπεδο αφομοίωσης των όσων δουλεύουν στην προπόνηση.

Ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου αγωνίστηκε με τους : Κασαπίδη, Κέβιν, Μωυσίδη, Τενεκετζή, Ευθυβούλη, Τσαγκερά, Ρίσσου, Ντατσή, Κακούδη, Μπρέγκου και Παπαδή. Αγωνίστηκαν επίσης οι Κίτσος, Τσίπης, Θεοδωρόπουλος, Τάσο, Βούλγαρης, Εξαρχόπουλος, Φρέντι, Γεωργιάδης, Πέτγαζλης και Κοτζαχρήστος.

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected