Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Από ΠΑΟΚ και Βέροια οι μεταγραφές του Πιερικού!

DSCF3275Δυο ακόμη νεαρούς ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο Πιερικός, ανεβάζοντας σε 24 ετοιμοπόλεμους παίκτες το ρόστερ της φετινής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pieriasport, θα αποκτηθούν 2-3 ακόμη έμπειροι παίκτες με παραστάσεις στις εθνικές κατηγορίες, χωρίς όμως οι άνθρωποι του Πιερικού να βιάζονται να κάνουν τις τελικές επιλογές τους.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις αναφέρουν τα εξής:

Ανακοίνωση απόκτησης Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου

«Ο Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου τερματοφύλακα Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου απο τον ΠΑΟΚ με μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Ο νεαρός γκολκίπερ του Πιερικού, έχει συμμετοχές στα ηλικιακά τμήματα του δικεφάλου του Βορρά, έγινε επαγγελματίας τον Ιανουάριο του 2014 ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι βασικός πάντα τερματοφύλακας της Κ20 του ΠΑΟΚ, έχει 85 επίσημες συμμετοχές στο πρωτάθλημα υποδομών της Superleague Greece από το 2012 και έχει τις περισσότερες συμμετοχές και το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από όλους του γεννηθέντες 1996 στην Ελλάδα τα 4 τελευταία χρόνια!

Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο μας και του ευχόμαστε με υγεία και δύναμη, να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες στην ομάδα μας».

Ανακοίνωση απόκτησης Βαγγέλη Λαζόπουλου

«Ο Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Λαζόπουλου απο την ΠΑΕ Βέροια.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Πιερικού αγωνίσθηκε στην Κ20 ομάδα της «βασίλισσας», είναι ακραίος επιθετικός και αγωνίζεται με επιτυχία και στις δυο πλευρές του γηπέδου.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πιερικού και του ευχόμαστε με υγεία και δύναμη, πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected