Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχαϊκή – Παναχαϊκή 0-1

14182603_1134700506589807_857443079_n-696x418Αναμφίβολα μια καλή Παναχαϊκή έχουν πολύ καιρό να δουν οι φίλοι της.

Στο πρώτο φιλικό επί Αχαϊκού εδάφους, οι οπαδοί της Πατρινής ομάδας ήταν δίπλα της, στη νίκη με 1-0 επί της Αχαϊκής, στο Δημοτικό Στάδιο Αχαγιάς.

Σύμφωνα με το taklin.gr, η εικόνα της ομάδας ήταν ακόμα καλύτερη από το φιλικό στη Βάρδα. Ειδικά στο πρώτο μέρος, οι παίκτες του Οφρυδόπουλου έβαλαν τη μπάλα κάτω, προσπάθησαν να δημιουργήσουν με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Γιώργο Φωτάκη και γενικώς δημιουργούσαν συνεχώς κινδύνους στην εστία του Δρακόπουλου. Κορυφαίος ο Μωραΐτης, με τον νεαρό επιθετικό να είναι δραστήριος, να παίρνει προσπάθειες και να είναι μέσα σε κάθε επιθετική δραστηριότητα των «κοκκινόμαυρων».

Στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως μετά τις αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε, ευκαιρίες δεν γίνονταν, παρά μόνο στο τέλος. Το γκολ του έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 89΄ο Θύμιος Αργυρόπουλος, μετά από ατομική προσπάθεια και ευθύβολο σουτ.

Σημαντική η επιστροφή των οργανωμένων μετά από καιρό στις εξέδρες, οι οποίοι υποσχέθηκαν ακόμα μεγαλύτερη παρουσία στα εντός έδρας παιχνίδια. Να σημειωθεί πως τιμήθηκε στο ημίχρονο και ο Κώστας Κατσουράνης για την προσφορά του στο Αχαϊκό ποδόσφαιρο.

Από πλευράς Αχαϊκής, πολύ καλός ο Μενίκου στο πρώτο ημίχρονο, προσπάθησε ο Σπυρόπουλος, ηγετική μορφή στην άμυνα ο Παπαδόπουλος, ενώ σιγουριά ενέπνεε και κάτω από τα γκολπόστ ο Δρακόπουλος. Απόντες από τις κερκίδες οι «ισοβίτες» ως ένδειξης πένθους για τους Σ. Πήττα, Π. Γκοτσόπουλο.

Συνθέσεις

AXΑΪΚΗ (Μ. Γκόφας): Δρακόπουλος (76′ λ.τ. Δρόσος), Ντάζος, Δριμάλας (87′ Αναγνωστόπουλος), Μεντζελόπουλος, Παπαδόπουλος (75′ λ.τ. Πετρόπουλος), Σωτηρόπουλος, Σπυρόπουλος (81′ Λιάκος), Αποστολόπουλος (87′ Στεφανόπουλος), Κωστούλας (69′ Μπίσα), Μενίκου (71΄Γεωργόπουλος), Πλαστουργός (59′ Καρράς).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Οφρυδόπουλος): Βρονταράς (65′ Β. Σούλης), παίκτης υπό δοκιμήν (65′ Χούσα), Στ. Σούλης (65′ Μπιτσάκος), Πατάπης (65′ Δημητρίου), Λαμπρόπουλος, Βασιλείου (65′ Λουμπαρδέας), Φωτάκης (65′ Πολυχρόνης), Κωνσταντινίδης (65′ Αθανασόπουλος), Αργυρόπουλος, Καθάριος (26′ λ.τ. Ελευθεριάδης), Μωραϊτης (65′ Σιαλμάς)

*Στον πάγκο έμεινε ο Πιτταράς, που δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected