Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δωτιέας Αγιάς – Απόλλων Λάρισας 0-5

aaa036e4cb16038f90e128d8e39c714f_LΟ Απόλλωνας Λάρισας δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Αγιά κόντρα στον τοπικό Δωτιέα και επικράτησε άνετα με σκορ 0-5.

Ο προπονητής της ομάδας μας, είχε την ευκαιρία να δει σχεδόν όλους τους παίκτες, αφού χρησιμοποίησε δυο διαφορετικές ενδεκάδές σε κάθε ημίχρονο.

Για την ιστορία, τα τέρματα του Απόλλωνα πέτυχαν οι Penta στο 21΄με σουτ, Συράκος στο 22’ με ατομική ενέργεια, Παπαδόπουλος στο 32’ με διαγώνιο σουτ, Σουλίδης με 85’ με βολέ έξω από την περιοχή, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Καμπλιώνης στο 86’.

Από την πλευρά τους οι Αγιώτες προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με τον Τσατσαλίδη.

Το επόμενο φιλικό για την ομάδα μας, είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (31/8), όπου θα αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα, ομάδα Football League, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Συνθέσεις

Δωτιέας Αγιάς (Κώστας Τσότσος): Φαρμάκας, Τσακάλι, Πρίφτης, Γούτος Ν. Γούτος Ε., Ντακούλας, Νάτσης, Φιλιππούλης, Ραμάι, Τσατσαλίδης, Κοντοδήμος. Αγωνίστηκαν και οι: Μπαρούτζας, Γιαννακός, Χονδροδήμος

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Μυρσινιάς, Παπαδόπουλος, Λιλολάρι, Ιορδανίδης, Αγρόδημος, Χαραλαμπίδης, Πέντα, Συράκος, Κολοβός, Γεωργίου. Αγωνίστηκαν και οι: Φιρινίδης, Σάββας, Σούλι, Ανδρέου, Γιαννακόπουλος, Ιβανίδης, Σουλίδης, Διβανές, Καμπλιώνης, Κυριάκος, Σαχινίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected