Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Νίκος Παπαδόπουλος ο 12ος στον Κεραυνό!

DSCN0054

Το ίδιο δυναμικά και με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κάλυψη των αναγκών σε κάθε θέση, συνεχίζεται η ενίσχυση του Κεραυνού.

Η ομάδα της Επισκοπής έκλεισε και το τυπικό σκέλος της ένταξης του Νίκου Παπαδόπουλου στο ρόστερ, καθώς ο 19χρονος (09/05/1997) ποδοσφαιριστής μετέχει από την αρχή στην προετοιμασία αλλά και στα φιλικά, στα οποία μάλιστα έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ο νεαρός αμυντικός, που μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια τόσο ως δεξί μπακ όσο και ως αριστερό, προέρχεται από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ Κουλούρας, με τον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά ενώ τη σεζόν 2014/2015 έκανε το μεγάλο βήμα αγωνιζόμενος στη Γ Εθνική με τα χρώματα των Λευκαδίων.

Τα προβλήματα όμως στον σύλλογο δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί παραπάνω από 10 ματς (η ομάδα αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα τον Γενάρη) και έτσι επέστρεψε στον ΠΑΟΚ όπου παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Τότε, ήρθε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και συγκεκριμένα ο πρωταθλητής τότε ΑΣ Ειρηνούπολης, με τον οποία αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο SportsUp για τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά :

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Κεραυνού αλλά και στον προπονητή κ. Αργυρίου, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης και εύχομαι η φετινή χρονιά να είναι αυτή που που επιθυμούν οι φίλαθλοι της ομάδας αλλά και αυτή στην οποία θα επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected