Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Αυτοί είναι οι τέσσερις νέοι παίκτες στον Πανσερραϊκό!

27dd7cddd3c2da4d8b388b00e3c63c22_LΠαίκτες του Πανσερραϊκού και με… τη βούλα είναι τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πήραν μέρος στην προετοιμασία που πραγματοποιήθηκε στον Βώλακα και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Ο λόγος για τον 21χρονο Σέρβο αμυντικό Ντούσαν Σέβιτς, που αγωνίστηκε πέρσι στη Ραντνίσκι 1923 της χώρας του, τον 21χρονο Γάλλο πορτιέρο Άντονι Ντουπρέ ως ελεύθερο, με θητεία παλαιότερα σε Βαλενσιέν και στους νέους της Μπορντό, τον 22χρονο επιθετικό Λουΐ Μαφουτά, που αγωνίστηκε τα τρία τελευταία χρόνια στη Σεντ Ουάν Λεμόν και τον 23χρονο Γάλλο αμυντικό Ζεσί Φουσού, που προέρχεται από τη Βελγική Λα Λουβιέρ και παλαιότερα από την Τούμπιζε.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση :

«Υπογραφών συνέχεια για τον Πανσερραϊκό που έδεσε και επίσημα σήμερα στα γραφεία της Π.Α.Ε. τον Σέρβο Dusan Stevic 21 ετών που αγωνίζεται στην θέση του δεξιού οπισθοφύλακα,  τον επίσης 21χρονο Γάλλο τερματοφύλακα Anthony Dupre που αγωνιζόταν στη Βαλενσίεν, τον περιφερειακό επιθετικό Joueur Louis Mafouta προϊόν των φημισμένων ακαδημιών της Λιόν που αγωνιζόταν στην Saint Ouen και τον 23χρονο υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό Jessy Lando Fusu που αγωνιζόταν στο Βέλγιο και έκανε και ένα 3ετές πέρασμα από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected