Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ανακοίνωση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου για τον τραυματισμό του Νίκου Τσαγκερά


DSCN9878Άμεση ήταν τελικά η επέμβαση στην κλείδα για τον άτυχο και φέτος Νίκο Τσαγκερά, που τραυματίστηκε στο φιλικό του ΓΑΣ Ροδοχωρίου με αντίπαλο τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου.

Ο νεαρός αμυντικός υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραύματος, η οποία ήταν άκρως επιτυχημένη και πλέον μπαίνει στη διαδικασία ανάρρωσης που θα διαρκέσει περίπου έναν μήνα, όταν και θα αρχίσει σταδιακά να μπαίνει σε ρυθμούς προπονήσεων.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως η αρωγή της διοίκηση της ομάδας ήταν σημαντική για την αποκατάσταση του τραύματος, ένα περιστατικό άλλωστε από τα χιλιάδες που έχουν σημειωθεί κατά καιρούς στα ερασιτεχνικά γήπεδα, όπου ομάδες και ποδοσφαιριστές ρίχνουν…ζάρια για το τι θα γίνει σε περίπτωση τραυματισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου :

“Μετά από συντονισμένες κινήσεις της διοίκησης και λαμβάνοντας υπόψη πως ο ποδοσφαιριστής μας Νίκος Τσαγκεράς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, προχωρήσαμε στην άμεση επέμβαση στην κλείδα, η οποία ήταν και απόλυτα επιτυχημένη. Ευχόμαστε στον Νίκο καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα, ας ελπίσουμε αυτό να είναι το τελευταίο περιστατικό φέτος και πάντα…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected