Α ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Δημήτρης Πετκάκης, ο εκλεκτός για την Ακαδημία του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων!

maxresdefault

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παρευρισκόμενους σήμερα στην Κοινότητα Τρικάλων, στην πρώτη συνάντηση για τον προγραμματισμό της Ακαδημίας του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων ενόψει της νέας σεζόν.

Η διοίκηση της ομάδας παρουσίασε σε γονείς, αθλητές και δημοσιογράφους τον νέο προπονητή των τμημάτων Υποδομής, που δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Πετκάκη.

Μια σπουδαία ποδοσφαιρική μορφή, που τιμά και σέβεται το ποδόσφαιρο όπως πρέπει να πράττει ένας παίκτης που έχει μεγαλουργήσει αλλά και έχει αγαπηθεί πολύ από τον φίλαθλο κόσμο και που ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (και γενικότερα το Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο) έχει την τιμή (εκ των πραγμάτων) να τον έχει στις τάξεις του.

Ο προπονητής πλέον της Ακαδημίας αλλά και ποδοσφαιριστής της ανδρικής ομάδας, παρουσίασε το project για τη νέα σεζόν, έδωσε το στίγμα της φιλοσοφίας του και διαβεβαίωσε άπαντες πως θα γίνει ότι ακριβώς συνάδει με τη φιλοσοφία τόσο του ίδιου όσο και των διοικούντων : να μάθει ο εκκολαπτόμενος ποδοσφαιριστής να αγαπά αυτό που κάνει και στη συνέχεια να μπορεί να ακολουθήσει τις οδηγίες του εκάστοτε προπονητή.

Πρόεδρος και επικεφαλής της όλης προσπάθειας θα είναι ο Γιώργος Κούτσιας, ενώ οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected