Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μεταγραφή και προώθηση από την Κ19 για τη Λαμία!

ΒΟΡΥΛΛΑΣ_slider ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ_slider

Ένα περίπου 24ωρο πριν το πέρας των καλοκαιρινών μεταγραφών και η ΠΑΕ Λαμία έκανε δικό τον Χρήστο Βορύλλα από την Παναχαϊκή, ενώ προώθησε από την Κ19 τον ιδιαίτερα ταλαντούχο Γιώργο Παπανικολάου.

Ο πρώτος είναι 19 ετών (19/07/1997), τερματοφύλακας και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος με τη φανέλα της Πατρινής ομάδας, ενώ ο Παπανικολάου είναι 20 ετών και διακρίθηκε για την αγωνιστικότητα του αλλά και την πειθαρχία του στο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις :

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Χρήστο Βορύλλα. Ο Χρήστος Βορύλλας γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου 1997 (19 ετών) και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα της Παναχαϊκής. Τον καλωσορίζουμε στο ρόστερ της ομάδας μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.”

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γεώργιο Παπανικολάου. Ο Γεώργιος Παπανικολάου (20 ετών) αναδείχθηκε την προηγούμενη χρονιά μέσα από την ομάδα των Νέων της Λαμίας (Κ19). Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected