Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η νέα ποδοσφαιρική στέγη του Ημαθιώτη Γιώργου Παπαστεργίου!

11251114_830916903673241_1605162825633874829_nΗ αποχώρηση του από τον Πανσερραϊκό ήταν ένα γεγονός που προκάλεσε ποικίλα σχόλια, καθώς ο Γιώργος Παπαστεργίου, στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε πρόσφερε πολλά και αγαπήθηκε πολύ από τους φιλάθλους.

Ο ίδιος όμως ως όφειλε αναζήτησε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και όπως ήταν φυσιολογικό, αρκετοί ήταν οι σύλλογοι που τον προσέγγισαν και επέμειναν μάλιστα μέχρι τέλους για να αποσπάσουν το οριστικό ΟΚ.

Αυτός όμως που κέρδισε στο…φώτο φίνις ήταν ο Απόλλων Παραλιμνίου και ο Ημαθιώτης επιθετικός δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την εξαιρετική σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόταση, που τον φέρνει και πάλι στον Νομό Σερρών, αυτή τη φορά για τον νεοφώτιστο στη Γ Εθνική Απόλλων.

Στις Σέρρες, κατέγραψε συνολικά 41 συμμετοχές και 9 τέρματα, με ένα σημαντικό όμως διάστημα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω σοβαρού τραυματισμού ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Εθνικό Σιδηροκάστρου (Γ Εθνική), Ζάκυνθο και Αετό Σκύδρας.

Ο 24χρονος επιθετικός μίλησε πριν λίγο για τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη, λέγοντας τα καλύτερα για το κλίμα που συνάντηση στο Παραλίμνιο.

Αναλυτικά :

“Είμαι πραγματικά πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα του Απόλλων Παραλιμνίου και συγκεκριμένα από τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ, που με έκαναν να νιώσω πολύ όμορφα στο διάστημα των επαφών μας. Πείστηκα στο 100% πως ο σύλλογος έχει βλέψεις στο να καθιερωθεί στην κατηγορία, να βάλει τις βάσεις για το μέλλον και είναι φανερό πως υπάρχει η απαραίτητη οργάνωση για να συμβεί αυτό. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να ευχαριστηθούμε τη συμμετοχή μας στην κατηγορία και ευχαριστώ θερμά τους διοικούντες που με εμπιστεύτηκαν για να είμαι και γω μέλος αυτής της νέας προσπάθειας”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected