Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ποσειδών Π.Π.Π. – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 2-4 (photos)

IMG_20160829_181643Καλό και δυνατό φιλικό στο γήπεδο των Ν. Πόρων και ανάμεσα στον ισχυρό και φιλόδοξο Ποσειδώνα και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που αγωνίζεται μια κατηγορία ψηλότερα και έχει ποιοτικά το ανάλογο ρόστερ με ικανούς, νεαρούς και έμπειρους παίκτες που κάνουν τη διαφορά.

Στο 34΄ ο Ηλίας Μανίκας θα κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή μέσα στην περιοχή του Μαϊνάρα από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων και ο Νάκας με εύστοχο χτύπημα θα ανοίξει το σκορ κάνοντας το 0-1.

Στο 40΄και πάλι ο Νάκας αλλά αυτή τη φορά σε εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι υων γηπεδούχων και στην επιστροφή της ο επερχόμενος Καμπερίδης να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Λίγο πριν μπούν για ημίχρονο οι δυο ομάδες ο Δημήτρης Καλαμπάκας θα μειώσει με πλασέ σε 1-2 και σχεδόν με τη λήξη ο ίδιος παίκτης θα κερδίσει πέναλτι και θα το μετατρέψει ο ίδιος σε γκολ ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Στο 83΄ο Μανίκας θα κάνει αυτό που ξέρει καλά και θα γράψει το 2-3 μετά από ωραία πάσα του Ναλμπαντίδη καιο Πετρίδης με δυνατό σουτ θα διαμορφώσει στο 89΄το τελικό 2-4.

Συνθέσεις

ΑΕ Ποσειδών Π.Π.Π. (Παναγιώτης Παρασίδης): Μαϊνάρας, Αρζάνας, Σδούγκας, Κολαξίδης, Τροΐρης, Κυρτέγος, Οικονόμου, Κατσαρός, Γκανάβας, Καλαμπάκας, Αποστολίδης. Έπαιξαν και οι: Σαρανταάκος, Τσικαδέρης, Μποστάντζι, Στούμπος Χ.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Γαβριηλίδης, Δερμιτζάκης, Ηλιάδης, Δερμίσης, Πολυχρονιάδης, Παγωνίδης, Νάκας, Σιδηρόπουλος, Μανίκας, Καμπερίδης, Δημηνάς. Έπαιξαν και οι: Σαρρής, Παπαδόπουλος, Βούλγαρης, Ναλπαντίδης. Ζώβλικας, Δαδάκος, Πετρίδης.

Μπάμπης Πεΐδης, pieriasport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected