Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

ΟΦΗ – Ατσαλένιος 4-1

ofi2017-poa-Παρουσιάζοντας όρεξη, διάθεση, αλλά και κενά σημεία απόδοσης και λάθη, ο ΟΦΗ κέρδισε 4-1 τον ΠΟΑστο ΒΑΚ, σε ένα σκορ που κρίνεται βαρύ για την ομάδα του Ατσαλένιου, βάσει της εικόνας που παρουσίασε, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, οι γηπεδούχοι είχαν την εδαφική υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και τις περισσότερες φάσεις, είχαν όμως παράλληλα και διαστήματα στην απόδοσή τους τα οποία δεν ήταν καλά, κάτι που θα μπορούσαν να είχαν εκμεταλλευθεί οι φιλοξενούμενοι και να περιόριζαν την έκταση του σκορ, αν και στους φιλικούς αγώνες το τελευταίο που μετρά είναι αυτό…

Ο Νιόπλιας δοκίμασε πράγματα, όπως τον Όστοϊτς στο κέντρο ως αμυντικό χαφ, σε έναν αγώνα που δεν είχε στη διάθεσή του τον Ράντι ο οποίος είναι ακόμα με την Εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά και τους τραυματίες Μπολάκη και Μίκιτς.

Ξεκίνησε με τον Κασμερίδη στο τέρμα, αριστερά στην άμυνα τον Κοιλιάρα, δεξιά τον Κιάσσο και τους Φαζό-Κώτσιο στόπερ. Αμυντικά χαφ ήταν οι Χίσι και Νάστος, με τον Μπουρσέλη πιο μπροστά, αριστερά του τον Μιλοσάβλιεφ, δεξιά τον Όγκμποε και στην κορυφή τον Βουό, ο οποίος ήταν και πάλι βελτιωμένος, κάτι που δείχνει πως δεν θα αργήσει η στιγμή που θα φτάσει στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Στην αντίπερα όχθη ο ΠΟΑ παρατάχθηκε με τερματοφύλακα τον Γιαγκιόζη, αριστερό μπακ τον Φραγκιαδάκη, δεξί τον Βρεττό και κεντρικούς αμυντικούς τους Πετράκη και Χαρίτο. Στο κέντρο ήταν οι Πετράς και Μπουτσάκης, με τον Χατζηανδρέου επιτελικό, αριστερά στα άκρα τον Ρουμπάκη, δεξιά τον Αμπντουραχμάνι και στην επίθεση τον Τριανταφύλλου.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε όντας πιο δραστήριος και κινητικός από τον αντίπαλό του, τον οποίο έκλεισε στην περιοχή του, προηγήθηκε νωρίς με γκολ του Μιλοσάβλιεφ, αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια, με τον καλό ΠΟΑ να βρίσκει χώρους, να κάνει φάσεις και να φτάνει στην ισοφάριση με τον Αμντουραχμάνι. Στην αμέσως επόμενη επίθεση ο Όμιλος πήρε και πάλι το προβάδισμα και με το 2-1 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο Νιόπλιας άλλαξε όλη σχεδόν την ομάδα του, παρατάσσοντάς την με τερματοφύλακα τον Παπαδάκη, αριστερό οπισθοφύλακα τον Βαλλιάνο, δεξί τον Κιάσσο, ο οποίος μαζί με τον Φαζό ήταν οι μοναδικοί που παρέμειναν στην ενδεκάδα, ενώ ο έτερος της άμυνας ήταν ο Κομεσίδης. Ο Όστοϊτς έπαιξε ως αμυντικό χαφ μαζί με τον Μασάδο και τον Φουκαράκη, πιο μπροστά ήταν οι Χαντί και Βρεττός και στην επίθεση ο Μάνος.

Ο ΠΟΑ συνέχισε με σχεδόν τους ίδιους παίκτες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να βγάλει κούραση η ομάδα και να βρει την ευκαιρία ο ΟΦΗ να ξεφύγει στο σκορ και με δυο γκολ του Μάνου να πάρει τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του ως τώρα στα φιλικά.

Συνθέσεις

ΟΦΗ: Κασμπερίδης (46′ Παπαδάκης), Κοιλιάρας (46′ Βαλιάνος), Κιάσσος (68′ Τουγλής), Φαζός, Κώτσιος (46′ Κομεσίδης), Χίσι (46′ Φουκαράκης), Νάστος (46′ ‘Οστοϊτς), Μπουρσέλης (46′ Μασάδο), Μιλοσάβλιεφ (46′ Χαντί), Όγκμποε (46′ Βρεττός), Βουό (46’ Μάνος).

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης (46′ Ματαλλιωτάκης), Φραγκιαδάκης, Βρεττός (55′ Γενιτσαρίδης), Χαρίτος (55′ Παπαδομιχελάκης)), Πετράκης (63′ Αραβιάκης), Πετράς (80′ Μαραγκάκης), Μπουτσάκης, Χατζηανδρέου (37’λ.τ. Σταθόγλου), Ρουμπάκης (75′ Ντραγκότι), Αμπντουραχμάνι (81′ Γιανόπουλος), Τριανταφύλλου (66′ Σακλαμάκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected