Κατηγορίες
Basket

Η παρουσίαση της φανέλας του ΑΟΚ Βέροιας (photos+vid)

DSCN9970Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η παρουσίαση της νέας φανέλας του ΑΟΚ Βέροιας, που έλαβε χώρα στον πολυχώρο της ΕΛΗΑΣ και συγκεκριμένα στη “SALA”.

Παρουσία της διοίκησης, του τεχνικού τιμ, των αθλητών της ομάδας αλλά και δημοσιογράφων, ο Νίκος Κελεπούρης (αντιπρόεδρος του Συλλόγου) ανέλυσε αρχικά το πλάνο που έχει εκπονηθεί σε συνεργασία με τον προπονητή Θωμά Τούσα και στη συνέχεια αναφέρθηκαν οι αγωνιστικοί στόχοι, άμεσα συνυφασμένοι με το ιδιαίτερα ενισχυμένο ρόστερ που δημιουργήθηκε φέτος.

Δείτε το σχετικό βίντεο :

Στο πάνελ, εκτός των προπονητών Νίκου Τζουμάνη και Κώστα Γαβριηλίδη, βρέθηκαν και οι δύο μεγάλες μεταγραφές του ΑΟΚ, ο Γιώργος Γιαννουζάκος και ο Πέτρος Μάντσος αλλά και ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Γκανάς.

Βεβαίως δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί η τεράστια συμβολή του Χρυσού Χορηγού της ομάδας, Σίμου Γαβριηλίδη (simparts.gr) που με δική του πρωτοβουλία ήρθαν στη Βέροια οι δύο αθλητές αλλά και των κ.κ. Μεϊμαρίδη και Φωτιάδη, που επίσης συνέβαλαν στο να μετατραπεί ο ΑΟΚ φέτος αφενός σε έναν εξαιρετικά οργανωμένο σύλλογο και αφετέρου στο μεγάλο φαβορί για την άνοδο στη Γ Εθνική.

Αυτό άλλωστε τονίστηκε και στην ομιλία του Θωμά Τούσα, που επισήμανε την μεγάλη θέληση όλων να φύγει η ομάδα από το τοπικό επίπεδο, με τον ίδιο να θεωρεί πως άπαντες θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να επιτευχθεί ο φετινός στόχος.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προπονητή :

δείτε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected