Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 2-1 (vid)

DSC06527Ένα από τα τελευταία φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας του έδωσε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας που αντιμετώπισε στο γήπεδο του τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, νεοφώτιστη φέτος στη Γ΄Εθνική.

Όπως αναφέρει το pieriasport, ο Αχιλλέας ήταν εμφανώς καλύτερος στο πρώτο μέρος που οι δυο ομάδες έπαιζαν με τις κανονικές τους ενδεκάδες και εκτός των δυο τερμάτων που πέτυχε, θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ αφού έχασε σημαντικές ευκαιρίες.

Όλα αυτά την στιγμή που στον αγωνιστικό χώρο δεν είχε για διάφορους λόγους τους Βασίλη Νάκα, Γιάννη Λαζαρίδη και Δημήτρη Ψύρρα.

Το σκορ άνοιξε πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο του 1ου μέρους με τον Μανίκα να βρίσκει με ωραία κάθετη πάσα τον Καμπερίδη και αυτός με ωραίο πλασέ από πλάγια αριστερά να κάνει το 1-0.

Στο 30΄ο νεαρός Διμηνάς μπήκε ωραία στην περιοχή του Θεολόγη και ανατράπηκε με αποτέλεσμα να δοθεί το καταφανές πέναλτι το οποίο θα μετατρέψει ο Ηλίας Μανίκας σε γκολ για να γίνει έτσι το 2-0.

Έτσι τελείωσε το 1ο μέρος για να γίνουν στο δεύτερο πολλές αλλαγές και από τις δυο ομάδες και να αλλάξουν την εικόνα του παιχνιδιού και να χαθεί ο καλός ρυθμός του 1ου μέρους. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε ο Καραστέργιος στο 81΄και θα μπορούσαν να φτάσουν και στην ισοφάριση γιατί είχαν τις ευκαιρίες να το κάνουν αλλά τελικά παρέμεινε αυτό το σκορ υπέρ της Κατερινιώτικης ομάδας.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Σαρρής (45΄ Γαβριηλίδης), Βούλγαρης, Δερμίσης, Ηλιάδης, Παπαδόπουλος, Ζώβληκας, Διμηνάς, Παγωνίδης, Καμπερίδης, Μανίκας, Ναλμπαντίδης.Έπαιξαν και οι: Δαδάκος, Πολυχρονιάδης, Χατζηκωνσταντίνου, Καρτσαμπάς Αλεξ., Δερμιτζάκης, Πετρίδης, Παπαθανασίου, Σιδηρόπουλος Μπ.

Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου (Στέφανος Ψύχος): Θεολόγης, Νάκου, Αετόπουλος, Ρόμπος, Καραστέργιος, Κεχαγιάς, Σκόνδρας, Μπαλτιμάς, Γόρδιος, Γιαννούλας, Ιωάννου. Έπαιξαν και οι:
Γιδόπουλος, Μουρίκης, Νασιάκος, Γρατσάνης, Σκρέκας, Χριστοδουλόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected