Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Λάρισας – Τρίκαλα 1-0 (photos+vid)

ce4bdd0822303dfdde73cfd1c8737fd4_P1140828

Το Λαρισινό συγκρότημα προετοιμάζεται ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος) και μάλιστα οι βλέψεις είναι ιδιαίτερα υψηλές!

Την Τετάρτη (31/8) αντιμετώπισε στη Φιλιππούπολη τα Τρίκαλα που έχουν στόχους πρωταγωνιστικούς και τα κέρδισε με σκορ 1-0.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Απόλλων μέχρι στιγμής έχει μόνο νίκες στα φιλικά και μάλιστα δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ! Στο φιλικό παιχνίδι με τα Τρίκαλα ήταν εντυπωσιακός και πραγματικά έδειξε πως είναι έτοιμος για το νέο πρωτάθλημα.

Πολύ καλά στοιχεία έδειξε η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, με σωστή ανάπτυξη της μπάλας, ωραίους συνδυασμούς και ένα παιχνίδι που θα ζήλευαν ομάδες παραπάνω κατηγορίας.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 150 άτομα και σίγουρα ικανοποιήθηκαν από το θέαμα. Τα Τρίκαλα παρουσιάστηκαν κατώτερα του αναμενομένου και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν επικίνδυνες στιγμές μπροστά από την εστία του Απόλλωνα.

Το φιλμ του αγώνα

3’ Σέντρα του Σαχινίδη, τελευταία στιγμή έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί των Τρικάλων.

4’ Κόρνερ του Κυριάκου, η μπάλα πέρασε πάνω από τον γκολκίπερ των Τρικάλων, Π. Παπαδόπουλο και ο Παπαδόπουλος Θ. αφύλακτος στο 2ο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Τρικάλων για το 1-0.

13’ Κόρνερ του Στεφάνοβιτς κεφαλιά του αφύλακτου Μουμίν η μπάλα πέρασε άουτ.

49’ Ατομική προσπάθεια του Κυριάκου και σουτ η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

90+1’ Φάουλ του Σερτζίνιο η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης (71΄Κουρδής), Σάββας (76΄Μυρσινιάς), Ιορδανίδης (84΄Λιλολάρι), Ανδρέου (85΄Σούλι), Παπαδόπουλος (69΄Γιαννακόπουλος), Ιβανίδης (46΄Αγροδήμος), Πέντα (65΄Καμπέρης), Σουλίδης (56΄Διβανές), Σαχινίδης (72΄Κολοβός), Κυριάκος (72΄Συράκος), Καμπλιώνης (46΄Γεωργίου).

ΑΟ Τρίκαλα (Σταύρος Ψιμουλάκης): Παπαδόπουλος, Νικολακάκης (46΄Γιαννιτσάνης), Γκόλιας (80΄Νιάρος), Παπαπαναγιώτου (46΄Λεάντρο), Σαρακατσάνος, Μουμίν (66΄Λαμπάκης), Ριζογιάννης (46΄Χασομέρης), Στεφάνοβιτς (56΄Σερτζίνιο), Κουσκουνάς (56΄Δουκάκης) Μίνγκας (71΄Ράσιτς), Μπαϊκαρά (61΄Στογιάνοβιτς).

περισσότερες φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected