Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τέσσερις μεταγραφές ο ΑΣ Ρόδος!

thumb_640 (1)

Στο μέλλον επενδύει η Ρόδος η οποία απέκτησε τέσσερις νεαρούς ντόπιους ποδοσφαιριστές που θα υπολογίζονται πλέον από τον Σάββα Ορφανίδη.

Σύμφωνα με τη rodiaki, μέλος πια των «ελαφιών» είναι ο 20χρονος επιθετικός Παναγιώτης Βολονάκης αφού έμεινε ελεύθερος από τον Ιάλυσο, έχοντας πέρασμα από τις ομάδες νέων του Ολυμπιακού και του Πλατανιά, ενώ την περασμένη περίοδο σημείωσε κάποιες συμμετοχές τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο της Γ’ Εθνικής.

Στην ίδια ηλικία είναι και ο αμυντικός Τσαμπίκος Στάτης αφού είχε παρουσία σε Άρη Θεσσαλονίκης και Καλλονή. Όσον αφορά τους δύο παραπάνω παίκτες, έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα σε Διγενή και Άρη Αρχαγγέλου αντιστοίχως.

Πέραν αυτών, την πράσινη φανέλα θα φορέσουν τα αδέλφια Πέτρος και Νίκος Δημητριάδης που ανήκαν την περασμένη περίοδο στον Άρη Αρχαγγέλου.

Ο Νίκος-20 ετών- αγωνίζεται στη γραμμή της άμυνας ενώ ο Πέτρος-18 ετών-στην μεσαία γραμμή και το κέντρο με συμμετοχή και στην Κ17 της Βέροιας.

Όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές τις προηγούμενες μέρες ακολούθησαν το πρόγραμμα προετοιμασίας της Ρόδου και είχε παράλληλα την ευκαιρία ο Σάββας Ορφανίδης να διαπιστώσει το κατά πόσο είναι σε θέση να ενισχύσουν πραγματικά την ομάδα.

Η διοίκηση του συλλόγου πάντως θα συνεχίσει το μεταγραφικό της έργο αφού αναζητείται ένας ικανός επιθετικός, δεδομένου του ότι εκεί υπάρχει πραγματική ανάγκη για ενίσχυση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected