Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΑΟ Μαρίνας 3-1

DSCN0064

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τη φετινή σεζόν ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου, που επικράτησε με 3-1 του ΑΟ Μαρίνας και πήρε την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Η ομάδα των Μουρτζίλα-Νούσιου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ακόμη και στο πρώτο “στείρο” μέρος και παρά το γεγονός πως ο ΑΟΜ μπήκε στο παιχνίδι με τη μείωση του σκορ στο 50ο λεπτό, βρήκε τις λύσεις και πήρε τη νίκη-πρόκριση.

Όλα τα γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως οι 100 περίπου θεατές είδαν ένα αδιάφορο πρώτοι 45λεπτο.

Οι “κιτρινόμαυροι” μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, κράτησαν περισσότερο τη μπάλα και παρά το γεγονός πως έχασαν νωρίς με τραυματισμό τον Αντώνη Τουτουντζίδη, είχαν τον έλεγχο του αγώνα.

Το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρους, όταν οι αμυντικοί των “οράνιε” δεν κατάφεραν να απομακρύνουν τη μπάλα και την έστειλαν στα δίχτυα της ομάδας τους, ενώ δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κώστα Μουρτζίλα να φτάσει στο γκολ με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Άμεση όμως η απάντηση από τους φιλοξενούμενους και συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό με τον Πουτακίδη, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Μαυρόπουλο, ωστόσο η χαρά των παικτών του Γιώργου Προδρόμου κράτησε μόνο 8 λεπτά όταν ο νεοαποκτηθείς Νίκος Πατσιαβούρας με ωραίο σουτ “έγραψε” το 3-1.

Στο 76′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και σε τέταρτο γκολ, το πέναλτι όμως που εκτέλεσε ο Κώστας Τάνης κατέληξε άουτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Μαργαρίτη.

14203641_10154516703499640_1033712737_o

Συνθέσεις

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μαυρόπουλος, Τάνης Κ., Μουρτζίλας Κ., Νικολαΐδης, Μιμίνι, Πατσιαβούρας (72′ Ρηγόπουλος), Μουρτζίλας Σ., Δαρδακούλης, Ανδρέου, Τουτουντζίδης (33′ λ.τ. Τσίπης), Καλφούντζος, Μελιόπουλος.

ΑΟ Μαρίνας : Προδρόμου, Τεζεψίδης, Κερσενίδης, Αδαμίδης Θ., Κυριακίδης, Καραντώνης, Δήμου (70′ Αδαμίδης Α.), Πουτακίδης, Σαρμπίνος, Μπόφτσης, Παπαδόπουλος (46′ Μπόφτσης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected