Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νέος προπονητής και μίνι προετοιμασία για τον Παναργειακό!

83b0f8c63302b0c1d20e1c867bc51dc6_LΜε ταχύτατους ρυθμούς και για να προλάβει τις προθεσμίες, ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μπέλος ολοκλήρωσε την εύρεση του προπονητή, που δεν είναι άλλος από τον Λουκά Κούρο.

Ο πρώην προπονητής του Ερμή Κιβερίου αλλά και του Παναργειακού (όταν οι “πράσινοι” ανέβηκαν από τη Δ’ στη Γ’ εθνική το 1987 και από τη Γ’ στη Β’ εθνική το 1989) αναλαμβάνει άμεσα δράση ώστε να ξεκινήσει αύριο μια μίνι προετοιμασία ώστε να είναι στο ελάχιστο έτοιμη η ομάδα στην έναρξη, την Κυριακή 11/9

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Παναργειακός ΑΠΟ ανακοινώνει ότι αύριο το απόγευμα στις 6, στο ΔΑΚ Αργους, θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς, παρουσία του νέου προπονητή- παλιού μας γνώριμου- Λουκά Κούρου και των παικτών που έχουν συμφωνήσει να ξεκινήσουν την προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία.

Η διοίκηση της ομάδας καλεί όλους να στηρίξουν αυτή την δύσκολη προσπάθεια και να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν. Αλλωστε την προσεχή Κυριακή η ομάδα μας αγωνίζεται στην Παναχαϊκή και χρειάζεται κατάθεση ψυχής από όλους για να κερδίσουμε χρόνο…”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected