Γ Εθνική / Τοπικά

Καζάνι που βράζει η Δράμα…

ΓΗΠΕΔΟ-ΘΥΡΑ-1-1000x500Η αναπάντεχη εξέλιξη που έχει αναστατώσει όλο το νομό Δράμας έχει δημιουργήσει απρόβλεπτες καταστάσεις που κανείς δεν ξέρει που μπορεί να καταλήξουν.

Χθες, από την ώρα που γνωστοποιήθηκε το θέμα οι διοικούντες της ερασιτεχνικής έσπευσαν να βρουν κάποια διέξοδο στο πρόβλημα. Ένα πρόβλημα που σε καμία περίπτωση δεν  μπορεί να αφορά αλλά και να αγγίζει την φετινή Δόξα και την προσπάθεια που κάνει με τον Γιάννη Μπύρο, ο οποίος φέρεται σφόδρα ενοχλημένος από αυτά που συμβαίνουν.

Η λύση που προκρίθηκε μετά από  συνεχόμενες συσκέψεις μέχρι αργά το βράδυ στα γραφεία του συλλόγου ήταν να γίνει προσωρινή μετεγγραφή του συλλόγου στην ΕΠΣ Σερρών. Κάτι αντίστοιχο με την περίπτωση του Μακεδονικού Αλιστράτης που αν και διοικητικά ανήκει στις Σέρρες αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Δράμας.

Από πολύ νωρίς το πρωί όλα τα μέλη του συμβουλίου μπήκαν σε μια κούρσα με αντίπαλο τον χρόνο προκειμένου να δρομολογήσουν τις απαιτούμενες διαδικασίες. Οι Χατζελευθερίου και Πάσχος πήγαν από νωρίς στις Σέρρες και εξασφάλισαν την χρήση του γηπέδου της πόλης το οποίο έχει παραχωρηθεί στον Πανσερραϊκό από την διοίκηση της γειτονικής ΠΑΕ. Την ώρα που το πρωτοδικείο της Δράμας δέχονταν την μετεγγραφή της Δόξας στις Σέρρες, στην ΕΠΣ Σερρών δέχονταν την αντίστοιχη αίτηση της Δόξας.

Δυστυχώς όμως η ΕΠΣ Σερρών πρέπει να συνεδριάσει έκτακτα για να κάνει δεκτό το αίτημα της Δόξας και να γίνει η ένταξη στα μέλη της και στην συνέχεια η ΕΠΟ πρέπει να κάνει και αυτή την δική της έκτακτη συνεδρίαση για να επικυρώσει την όλη διαδικασία.

Το ζητούμενο είναι αν μπορούν να γίνουν αυτά έγκαιρα και να ορισθεί το παιχνίδι.

Την διαδικασία αυτή επιβεβαίωσε με συνέντευξη του πριν από λίγο ο Γκιρτζίκης που μίλησε στον Βασίλη Αναστασιάδη της ΕΡΑ Σερρών λίγα λεπτά μετά την συνάντηση του με τους ανθρώπους της Δόξας και της ΕΠΣ Σερρών σε ξενοδοχείο των Σερρών. Ωστόσο λέγοντας ότι θα εφαρμοστούν οι νόμοι δεν διευκρίνισε αν θα υπάρχει μηδενισμός ή ακόμη και αφαίρεση βαθμών για την Δόξα εάν όλα πάνε στραβά και δεν αγωνιστεί την Κυριακή.

Εναλλακτική περίπτωση που μπορεί να δώσει λύση στο θέμα είναι η προσφυγή που έκανε στα διαιτητικά δικαστήρια η ΕΠΣ Δράμας και η οποία θα εκδικαστεί την Παρασκευή (9/9). Εφόσον γίνει δεκτή η προσφυγή, όλα θα επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση.

Σε κάθε άλλη περίπτωση το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό…

Δημήτρης Τσιάρας, sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected