Γ Εθνική / Τοπικά

Ο αγιασμός του ΦΑΣ Νάουσα για τη νέα σεζόν και η ομιλία του προέδρου Μπέκα που…απογειώθηκε στο τέλος! (photos+vid)

DSCN9966Με τον καθιερωμένο αγιασμό αλλά και μια εμπνευσμένη ομιλία του Απόστολου Μπέκα, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον ΦΑΣ Νάουσα ενόψει της σεζόν 2016/2017, που θα βρει την ομάδα και πάλι στη Γ Εθνική.

Η ισχυρή βροχόπτωση ανάγκασε τους διοικούντες να αλλάξουν τα σχέδια όσον αφορά την τέλεση του αγιασμού, ο οποίος πραγματοποιήθηκε τελικά στα γραφεία της ομάδας όπου διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές πήραν την ευλογία του Θεού για τη σεζόν που ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή.

Παρόν βεβαίως και ο Δήμαρχος Νάουσας, κ. Νίκος Κουτσογιάννης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Αθλητισμού & Νεολαίας της πόλης Στέλιος Δάγγας αλλά και αρκετοί πιστοί φίλοι της ομάδας που βρίσκονται πάντα δίπλα στον σύλλογο.

Στην αρχή τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας, Απόστολος Μπέκας ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα χρονιά που ξεκινά την Κυριακή με αντίπαλο τον Εορδαϊκό, λέγοντας πως άπαντες θα πρέπει να κρατούν χαμηλούς τόνους και να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις ώστε να τιμήσουν την ιστορία του συλλόγου ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει τη βοήθεια του Δήμου αλλά και των φιλάθλων σε μια χρονιά εκ των πραγμάτων δύσκολη από πολλές απόψεις.

Εντυπωσιακό ήταν πάντως το κλείσιμο της ομιλίας του ισχυρού άνδρα του ΦΑΣ, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και σεις στο παρακάτω βίντεο!

Στη συνέχεια πήρε το ρόλο ο Δήμαρχος Νάουσας ο οποίος ευχήθηκε σε διοίκηση και παίκτες για τη νέα σεζόν, εξήρε την προσπάθεια τους σε δύσκολες γενικότερα συνθήκες και αφού τόνισε την εξαιρετική περσινή πορεία που είχε ως επιστέγασμα τον τίτλο και την άνοδο, αποκάλυψε πως ο Δήμος θα ενισχύσει την προσπάθεια του συλλόγου ως βασικός υποστηρικτής τα επόμενα χρόνια, με στόχο να εδραιωθεί ο ΦΑΣ στις μεγάλες κατηγορίες.

Αναλυτικά η ομιλία του Δημάρχου :

Ακολούθησε η προπόνηση της ομάδας που διεξήχθη υπό έντονη βροχόπτωση και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το ερχόμενο Σάββατο, ένα 24ωρο πριν τον πρώτο αγώνα στο ΔΑΚ Νάουσας με αντίπαλο τον Εορδαϊκό.

δείτε φωτορεπορτάζ από τον αγιασμό :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected