Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Λύκος ” και πάλι ο Θοδωρής Πούτσι!

10575373_1531191440434116_2135839343011603780_oΑρνητικά απαντά στην πρόταση της Πύλου ο Θεόδωρος Πούτσι και έτσι όπως αναφέρει το sportstonoto, ο ικανότατος επιθετικός μέσος – από τους καλύτερους και παρά το νεαρό της ηλικίας του, πιο έμπειρους παίκτες της Γ’ Εθνικής – υπογράψει και πάλι (για 3η φορά) στους αγαπημένους του «Λύκους» του Άργους.

Εν τω μεταξύ, ικανοποίηση επικρατεί σε όλους στην πρωτεύουσα της Αργολίδας για την εμφάνιση του Παναργειακού – ομάδα μιας εβδομάδας, παρακαλώ- την Κυριακή στο Παμπελοποννησιακό «κόντρα» στη μεγάλη Παναχαϊκή.

Χαρακτηριστικές οι δηώσεις του προέδρου των «πρασίνων» στο pamebala.gr, που αρχικά σχολίασε τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας στην Πάτρα. Μέσα σε τρεις μέρες χτίστηκε μία ομάδα, που κοίταξε στα… μάτια την Παναχαϊκή. Η παρουσία μας στο παιχνίδι της Κυριακής με κάνει να είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Παναχαϊκής και, προσωπικά, τον κ. Κώστα Κατσουράνη για τη φιλοξενία τους. Είναι ένας άνθρωπος που αξίζει τον κόπο να βρίσκεται στο ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Καλώ τους φιλάθλους του Παναργειακού και όλο τον κόσμο του Άργους να έρθουν δίπλα μας και να στηρίξουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια που κάνουμε. Πρέπει να καταλάβουν όλοι πως δεν μπορεί να είναι υπόθεση ενός προσώπου, όποιο κι αν είναι αυτό, η παρουσία της ομάδας σε μία εθνική κατηγορία. Ο κόσμος του Παναργειακού έχει αποδείξει στα δύσκολα πως βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και το ίδιο πιστεύω ότι θα κάνει και τώρα».

Τέλος, ο Γιώργος Μπέλλος ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που στελεχώνουν μαζί μου τη διοίκηση, τον κ. Χρήστο Μαντά, τον κ. Νίκο Βαρελά, τον κ. Θανάση Σαμαρτζή, τον κ. Γιώργο Καλαλά, τον κ. Βασίλη Μιτσιάκο, για τον αγώνα που κάνουν, ώστε να σταθεί στα πόδια της αυτή η ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω, επίσης, τον αφανή εργάτη του Παναργειακού με όλες τις διοικήσεις, τον κ. Γιάννη Κουτάλη, όπως επίσης και τον γενικό μας αρχηγό, κ. Σταύρο Κρεμαστιώτη. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected