Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Τηλυκράτης – Πιερικός 0-0

14389924_10208886953063756_271488604_n-696x485Σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και κυριάρχησαν έναντι του αντιπάλου τους στο επιθετικό κομμάτι, τελικά δεν κατάφεραν να βάλουν την μπάλα στα δίχτυα στις 4-5 κλασσικές ευκαιρίες που δημιούργησαν και έτσι έμειναν στο “μηδέν” και μοιράστηκαν βαθμούς με την ομάδα του κ. Ζιώγα, που δεν απείλησε σε καμία στιγμή την εστία του Καραγκούνη.

Όπως αναφέρει το sportime24, ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου της Λευκάδας βέβαια ήταν αρκετά βαρύς, λόγω της ισχυρής βροχής που είχε ρίξει από νωρίς το πρωί, μέχρι και λίγο προν την σέντρα του παιχνιδιού και δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, κέντρου με δυνατές μονομαχίες σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.

Κύριος εκφραστής των επιθέσεων της ομάδας του Ανδρέα Παντζιαρά, ήταν ο Παύλος Μακρυγιάννης, που ταλαιπώρησε αρκετές φορές την άμυνα των φιλοξενουμένων και στην αρχή του παιχνιδιού απείλησε με 2-3 καλά σουτ. Ο Σιδέρης απείλησε με το κεφάλι λίγο πριν το ημίχρονο ύστερα από σέντρα του πολύ καλού Βρεττού. ενώ η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε σε ωραίο σουτ του Κοντογιάννη έξω από την περιοχή που βρήκε το δοκάρι.

Στην επανάληψη συνεχίστηκε το ίδιο σκηνικό μπροστά από τα καρέ του Σοιλεμεζόγλου, με την μεγάλη φάση να έρχεται δεκαπέντε περίπου λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού, όταν ο Ορφανός σέντραρε από δεξιά, ο Μαρκυγιάννης έστρωσε στο Γεωργάκη, αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε από καλή θέση να στείλει την μπάλα στο πλεκτό.

Όσο ο χρόνος κυλούσε οι φιλοξενούμενοι έκαναν και τις καθυστερήσεις να να περάσει ο χρόνος και να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, για τον οποίον ήρθαν στην Λευκάδα και τα κατάφεραν.

Φάσεις και Γκολ

26΄Φάουλ Κοντογιάννη ψηλά άουτ

31΄ Ο Λαζόπουλο δεν κάνει καλο κοντρόλ μέσα στην περιοχή

37΄ Σέντρα Βρεττός, από κοντά κεφαλιά ψαράκι Σίδερη, λίγο πάνω απ΄οτο ορισζόντιο δοκάρι η μπάλα.

38΄ Σουτ Κοντογιάνη στο δοκάρι η μπάλα

40΄ Κόρνερ Λαζόπουλου, η μπάλα δεν βρίσκει σε κανένα και πηγαίνει κατε΄ ευθείαν στην αγκαλιά του Καραγκούνη.

75΄ Σουτ από το Λούγκο από μακρινή απόσταση ψηλά άουτ.

76΄ Ο Ορφανός σεντράρει, ο Μακρυγιάννης στρώνει στον Γεωργάκη, που από καλή θέση δεν μπορεί να σκοράρει.

Συνθέσεις

Τηλυκράτης : Καραγκούνης, Βρεττός, Καταγής Σπ., Πολυχρωνάκης, Ιασωνίδης, Κτενάς (63΄Ορφανός), Τοντόροφ, Κοντογιάννης, Περιστέρης (58΄Κούσης), Σίδερης (50΄Γεωργάκης), Μακρυγιάννης

Πιερικός : Σοϊλεμέζογλου, Αχείμαστος, Μπαρούτας, Μάρκο, Κραγιόπουλος, Λούγκος, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Κοκονόζι (50΄Γελαδάρης), Καραμανώλας Μ. (63΄Καραμανώλας Κ.), Λαζόπουλος (84΄Παναγιωτίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected