Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΜΑΣ Βεργίνας 4-0

alexandriamou_araxos_kupeloDSC_0378Ιδανικό ντεμπούτο για τον Χρήστο Παναγιωτίδη στον πάγκο της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου.

Οι “μπλαουγκράνα” με μια μεστή και ουσιαστική εμφάνιση, επικράτησαν με το ευρύ 4-0 του ΜΑΣ Βεργίνας και προετοιμάζονται ήδη για το τοπικό ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Οι γηπεδούχοι, έχοντας τα ηνία του αγώνα από το 1ο λεπτό, έριξαν σημαντικό βάρος στην επιθετική λειτουργία και στο pressing ψηλά, με αποτέλεσμα να υποχρεώσουν σε αρκετά λάθη τους αντιπάλους και να δημιουργήσουν αρκετές καταστάσεις στα καρέ του Κούβαρου.

DSCN4236

Προσπάθησε η ομάδα του Γιάννη Παυλίδη αλλά αιφνιδιάστηκε από τα δύο γρήγορα τέρματα με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα

Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο δίλεπτο 33′-34′ όταν και σημειώθηκαν τα δύο πρώτα τέρματα της Ποντιακής Νεολαίας, αρχικά με τον Πασχάλη Καραπίττα (το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα) και τον Αραμπατζή, που επίσης άνοιξε…λογαριασμό στη νέα του ποδοσφαιρική στέγη.

Με το 2-0 εις βάρος του, ο νεανικός ΜΑΣ Βεργίνας ήταν εκ προοιμίου δύσκολο να αντιδράσει, ωστόσο η ομάδα του Γιάννη Παυλίδη πήρε τα ρίσκα της και προσπάθησε να αντιδράσει.

Όποιες προσπάθειες όμως δεν ευοδώθηκαν και οι πιο έμπειροι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τρίτο τέρμα στο 52ο λεπτό και συγκεκριμένα με τον Μάριο Αργυρόπουλο. Ο πρώην παίκτης της Ακαδημίας Βέροιας ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στο 86′, με εύστοχη εκτέλεση από τα 11 βήματα.

Με τα δύο του τέρματα αυτά, ο νεαρός επιθετικός των “μπλαουγκράνα” έφτασε τα 3 στο πρωτάθλημα και φιγουράρει ήδη στη δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κελεσίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Παπαδάκη

Συνθέσεις

Ποντιακή Νεολαία : Γιαβάσης, Μπεκτάς, Μαγγανάρης, Τόζογλου Π., Μουταφίδης, Αραμπατζής, Καραπίττας, Βασιλείου (58′ Τσαγκούρης), Τοπαλίδης (75′ Ντιόπ), Αργυρόπουλος, Καϊρακλίδης

ΜΑΣ Βεργίνας : Κούβαρος Α., Μιχαλόπουλος (46′ Κοσμανίδης), Αβετίδης, Παυλίδης (65′ Χερίδης), Θεοδώρου, Γιαννακίδης, Αναστασιάδης (8′ λ.τ. Ευαγγέλου), Ρόκο, Χατζάρας, Φραδέλος, Κούβαρος Μ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected