B ΕΠΣ Ημαθίας

Δόξα Νάουσας – Νέα Γενεά Νικομήδειας 0-0


cats

Το σκορ αδικεί τις δύο ομάδες στο χθεσινό παιχνίδι, που άνοιξε την αυλαία του 2ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Δόξα Νάουσας (φωτ επάνω) και Νέα Γενεά Νικομήδειας πάλεψαν για τη νίκη ωστόσο το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να τα έχουν και με την τύχη τους καθώς στο χθεσινό παιχνίδι καταγράφηκαν πάνω από 10 τελικές προσπάθειες στα καρέ του Μιχαηλίδη.

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά μοιρασμένο, διάστημα στο οποίο κυριάρχησε η δύναμη και τα πολλά μαρκαρίσματα. Οι ευκαιρίες στα πρώτα 45 λεπτά δεν μπορούν με τίποτα να συγκριθούν στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι ομάδες ρίσκαραν περισσότερο και βγήκαν με περισσότερες αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ.

Οι 100 και πλέον θεατές στο Δημοτικό Γήπεδο Παναγιωπούλας είδαν ένα δεύτερο ημίχρονο με σημαντικές ευκαιρίες, κυρίως για τους φιλοξενούμενους (με μοιραίο παίκτη τον Δημοσθένους, φωτ. κάτω) που θέλησαν να ξεκινήσουν με το δεξί τη φετινή φιλόδοξη προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Στέργιου Τσίλκου ήταν πάντα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, όμως πρόσεξε περισσότερο ανασταλτικά καθώς ο βαθμός κόντρα σε έναν αντίπαλο ιδιαίτερα ενισχυμένο φέτος, θα ήταν σαφώς θετικό αποτέλεσμα.

Τελικά, η άμυνα της Δόξας κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και το τελικό σφύριγμα στην αναμέτρηση βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Νησελίτη

Συνθέσεις

Δόξα Νάουσας : Μιχαηλίδης, Σιούλας, Καραθάνας, Κοκκοφειάδης, Τύψιος, Κούτης, Παπανάνος (90′ Μάκης), Καντερίσκας, Τανούσης (82′ Στογιάννος), Γκογκόπουλος

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Οβεζίκογλου, Συμεωνίδης, Δεμιρχανίδης, Τσιάμπας Κ., Καλτσάς (75′ Ευτυριάδης), Καγιογλίδης, Σιδηρόπουλος, Δημοσθένους, Παπαδόπουλος, Πασχαλίδης, Δούκας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected