Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Έντονη κινητικότητα της Νίκης Βόλου στα μεταγραφικά!

3f6d28e24b2684bc7df268e903a430e4_LΘλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο η διάγνωση για τον Φράνκο Τορεζάνι, που μένει εκτός για περίπου δέκα μέρες – Δύο με τρεις μεταγραφές ενδέχεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν κατασταλάξει στις θέσεις και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports, οι τρεις ποδοσφαιριστές, με τους οποίους διαπραγματεύεται ο σύλλογος είναι ένας τερματοφύλακας, ένας σέντερ φορ και ένας ακραίος χαφ, που μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης. Και οι τρεις υποθέσεις βαίνουν καλώς, με τις δύο από τις τρεις τουλάχιστον, να ολοκληρώνονται θετικά, μέχρι τις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, μετά τον αγώνα με τον Ρήγα. Δεν αποκλείεται, παρ’ όλα αυτά, να αναμένουμε εξελίξεις μέχρι και το τέλος του μήνα Σεπτεμβρίου, καθώς οι δύο από τις τρεις υποθέσεις είναι ιδιαίτερα δύσκολο να «κλείσουν» σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς οι ποδοσφαιριστές δεν είναι ελεύθεροι, με τα δελτία τους να βρίσκονται σε χέρια ομάδων της Γ’ Εθνικής.

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Φράνκο Τορεζάνι και τα αποτελέσματα των εξετάσεών του, τα οποία θα γίνονταν γνωστά σήμερα, Τρίτη, όπως πρώτο σας ενημέρωσε το magnesiasports, τα νέα ήταν καλά. Συγκεκριμένα, ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο, πράγμα που σημαίνει πως θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για περίπου δέκα μέρες. Χοντρικά, λοιπόν, συμπεραίνουμε πως ο Τορεζάνι χάνει σίγουρα το προσεχές ματς με αντίπαλο τον Ρήγα την Κυριακή και από την άλλη εβδομάδα μπαίνει στις προπονήσεις, κάνοντας παράλληλα «αγώνα δρόμου», προκειμένου να προλάβει το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό στο «Π. Μαγουλάς» για την τέταρτη αγωνιστική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected