Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ποιος είδε τη Ντόρτμουντ και δεν τη φοβήθηκε! (vid+tweet)

Cs0luv9W8AA9YaC

Η Ντόρτμουντ μετέτρεψε σε… περίπατο το υποτιθέμενο ντέρμπι με την Βόλφσμπουργκ, δάγκωσε τους «λύκους» με το εντυπωσιακό 5-1 και έφτασε τα 17 γκολ στα τρία τελευταία της παιχνίδια σε διάστημα μίας εβδομάδας!

Από εξάρα σε εξάρα (και πεντάρα) θα πετάει! Όπως αναφέρει το SDNA, η ομάδα του Τόμας Τούχελ είναι… on fire και στην ήττα – σοκ από τη Λειψία «απάντησε» με τρεις εμφανίσεις που «τρομάζουν». Αρχικά την «πλήρωσε» η Λέγκια στο Champions League (0-6), ακολούθησε η εξάρα επί της Ντάρμσταντ και τελευταίο «θύμα» της ήταν η Βόλφσμπουργκ!

Η Ντόρτμουντ πέρασε σαν… σίφουνας από το «Volkswagen Arena», φιλοδώρησε τους «λύκους» με πέντε γκολ (η Βόλφσμπουργκ δεν είχε δεχθεί γκολ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές) και έδειξε σε ένα ακόμα ματς ότι πρόκειται για μία ομάδα – φωτιά, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το μεσοεπιθετικό κομμάτι!

Αμυντικά παρουσίασε κενά και είναι γεγονός ότι η Βόλφσμπουργκ είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να ισοφαρίσει με το σκορ στο 0-2, αλλά δεν τα κατάφερε και ήρθε στη συνέχεια η… τιμωρία από τους φιλοξενούμενους, που έφτασαν σε μία ακόμα εντυπωσιακή νίκη!

Γκερέιρο (4′) και Ομπαμεγιάνγκ (16′) έδωσαν πολύ νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων στην Ντόρτμουντ και αυτό ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Η Βόλφσμπουργκ μπήκε «φουριόζα» στο δεύτερο μέρος, έχασε ΑΠΙΘΑΝΗ διπλή ευκαιρία με τους Ντράξλερ, Γκόμεζ (52′) και ένα λεπτό αργότερα μείωσε με τον Ντάνιελ Ντιντάβι, ο οποίος πέτυχε το τέταρτο γκολ του στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις κόντρα στην Ντόρτμουντ!

Ήταν ένα γκολ που άξιζαν οι «λύκοι», απείλησαν και για την ισοφάριση, αλλά αφού δεν την πέτυχαν ήρθαν αντιμέτωποι με την… οργή των Βεστφαλών. Ο Ντεμπελέ (58′), ο Ομπαμεγιάνγκ (62′) και ο Πίστσεκ (73′) ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 5-2 και σφράγισαν το εντυπωσιακό «διπλό» της Ντόρτμουντ.

δείτε βίντεο εδώ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected