Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Αγροτικός Αστέρας – ΦΑΣ Νάουσα 3-0

14362486_1137280536357541_2042332351857544309_o-vert

Φιλική αναμέτρηση στο «Δ. Κοντικάκης», έδρα του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο, όπου η τοπική ομάδα επικράτησε με σκορ 3-0 του ΦΑΣ Νάουσα.

Η ομάδα του Θάνου Χατζηαθανασίου βρίσκεται σε παρατεταμένη περίοδο προετοιμασίας, εξαιτίας των αναβολών της έναρξης της Football League, ενώ από την άλλη πλευρά το συγκρότημα του Βαγγέλη Ντίσιου έχει ρεπό στην αυριανή 3η αγωνιστική της Γ Εθνικής.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι φιλοξενούμενοι από την Ημαθία παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο και κόντρα σε έναν σαφώς πιο ποιοτικό αντίπαλο, είχαν πολύ καλή απόδοση. Χαρακτηριστικό είναι πως τα δύο τελευταία τέρματα τα δέχτηκαν στο 80′ (ο Γκέσιος γύρισε τη μπάλα μέσα στην περιοχή της Νάουσας και ο Γκέκας με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα) και στο 82′ (ο Θεοδωρίδης μετά από πάσα του Γκέκα) ενώ στο 68′ ο ΦΑΣ Νάουσα είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, το σουτ όμως του Κωστόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι του Γουναρίδη.

Το σκορ είχε ανοίξει στο 25′ ο Φελίπε, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Πάλλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με σουτ άνοιξε το σκορ.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας : Γουναρίδης, Αργυρίου, Γκότοβος, Ουνγιαλίδης, Κουκόλης, Τεγούσης, Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Φελίπε, Πάλλας, Πάτο Αγωνίστηκαν και οι: Γιακουμής, Μπουτζίκος, Θεοδωρίδης, Γκέσιος, Παπαδημητρίου, Γκέκας.

ΦΑΣ Νάουσα: Γρηγοριάδης, Αγγελίδης, Βλαχοδήμος Ζ., Μπρέγκου, Νίκου, Ζούρκος, Ντινόπουλος, Καπετάνος, Γιαννόπουλος, Κωτσόπουλος, Τούφας. Αγωνίστηκαν και οι: Κοντογουλίδης, Δίντσης, Χατζόπουλος, Περηφανόπουλος, Αλεξανδρής, Μπιγκάνος, Τόσιος, Λαφάρας, Παντζαρτζίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected