Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) ΑΣ Ρόδος – Θύελλα Ραφήνας 2-2

Χωρίς τίτλοΘα μπορούσε να κερδίσει, θα μπορούσε και να χάσει, οπότε μάλλον το ισόπαλο αποτέλεσμα ήταν δίκαιο…

Όπως αναφέρει το 12sports.gr, η Ρόδος ναι μεν άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Γ’ Εθνική, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τη Θύελλα Ραφήνας, στην οποία παραχώρησε την ισοπαλία με σκορ 2-2. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο σκορ, ωστόσο χωρίς να το καταλάβουν μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκαν από τον παράδεισο στην «κόλαση» και έχαναν με 1-2.

Όταν έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ανδρίκου, ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους κατάφεραν να ισοφαρίσουν και προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή στην… ανατροπή. Οπότε μάλλον το ισόπαλο αποτέλεσμα κρίνεται απολύτως δίκαιο στο δημοτικό στάδιο. Το κακό είναι ότι η Ρόδος μετά από τρία παιχνίδια παραμένει χωρίς νίκη, αλλά το θετικό ότι ξεκόλλησε από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Η Ρόδος ξεκίνησε καλύτερα έχοντας όμως μία ανούσια υπεροχή στο γήπεδο, με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν στροφές και να χάνουν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 28’, ωστόσο ο Ζέκιο νικήθηκε από τον Ράτζα. Στο 63’ ο Ατματσίδης (πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι και είχε την πρώτη του συμμετοχή) σούταρε όμως μπάλα βρήκε το αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου. Ο χορός των γκολ και των έντονων συγκινήσεων άνοιξε στο 71’… Ο Χατζηλιόντας με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 1-0 σε κομβικό σημείο, ωστόσο η χαρά των «ελαφιών» δεν κράτησε πολύ. Στο 73’ σε φάουλ από δεξιά αδράνησε η άμυνα της Ρόδου και ο Αφράτης έκανε το 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 76’ ο Ανδρίκου ανέτρεψε ως τελευταίος παίκτης τον Ζέκιο και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Πόγκα. Ο Χαρακτίδης «πάγωσε» ακόμη περισσότερο το δημοτικό στάδιο κάνοντας το 1-2. Παίζοντας με παίκτη λιγότερο, η Ρόδος ανέβασε στροφές. Στο 88’ μετά από κόρνερ του Κουρούπη και τραγική έξοδο του Παπαδόπουλου, ο Καντιμοίρης έφερε το ματς στα ίσα (2-2). Η ομάδα του Δημήτρη Γκάιδα πίεσε στις καθυστερήσεις για να λήξει τελικά το ματς ισόπαλο με σκορ 2-2.

Συνθέσεις

ΡΟΔΟΣ (Δημήτρης Γκάιδας): Ράτζα, Κωνσταντίνου (87’ Καμπούρης), Καντιμοίρης, Νικήτας, Ανδρίκου, Τζιβίλογλου, Κουρούπης, Χατζηλιόντας, Τάντιτς, Ευγενικός (78’ Στάτης), Ιμεραλιλάι (60’ Ατματσίδης).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Παπαδόπουλος, Γκίκας (84’ Κουνάς), Φύτρος, Μανουσάκης, Ντούνης, Αράπης, Χαρακτίδης (92’ Μαστρογιαννούλης), Βαζέχα (67’ Δημητρίου), Παναγιωτόπουλος, Ζέκιο, Τόικας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected