Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Νάουσας – Ατρόμητος Διαβατού 1-3 (photos)

PA010006

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, την πρώτη εκτός έδρας, πανηγύρισε σήμερα ο Ατρόμητος Διαβατού.

Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη επικράτησε με σκορ 3-1 του Ολυμπιακού Νάουσας στον Άγιο Νικόλαο και έφτασε τους 7 βαθμούς, όντας παράλληλα αήττητη στις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν την καλύτερη τους φετινή εμφάνιση, προηγήθηκαν στο 1ο λεπτό με τέρμα του Μάινου (το πρώτο της χρονιάς που πιθανώς να είναι και το πιο γρήγορο χρονικά στις πρώτες αγωνιστικές) και γενικότερα στάθηκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο, κόντρα σε έναν σαφώς πιο έμπειρο αντίπαλο.

Οι “κυανόλευκοι” όμως, χάρη στον εξαιρετικό σήμερα Γιώργο Κωστογλίδη, έφεραν το ματς…τούμπα μέσα σε 30 περίπου λεπτά και διαχειρίστηκαν πιο εύκολα στη συνέχεια το υπέρ τους σκορ.

PA010178Η ισοφάριση ήρθε στο 5ο λεπτό με κεφαλιά του Κωστογλίδη ενώ στο 37′ ο ίδιος παίκτης σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του αλλά και το δεύτερο προσωπικό του.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι το 59′ όταν και ο Τάσος Τσολάκης “κλείδωσε” τη νίκη της ομάδας του, το παιχνίδι είχε πολύ γρήγορο ρυθμό και αμφότερες οι ομάδες είχαν τις προϋποθέσεις για να πετύχουν τέρματα.

Το γκολ όμως που εδραίωσε τη νίκη του Ατρομήτου, ήρθε λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και μετέτρεψε το τελευταίο μισάωρο σε τυπική διαδικασία, ειδικά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν κατόρθωσε να πετύχει το δεύτερο γκολ, που θα τον έβαζε και πάλι στο παιχνίδι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Ασβεστάρα.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Νάουσας : Σπαθάκης, Μήτσικας, Τσαμπούρης, Κατσαράκης (50’ Παπαλεξίου Ν.), Τσέλιος Τ., Τσέλιος Κ., Πετρίδης, Παπαλεξίου Μ., Γαλανός, Μάινος (60’ Βουδούρης), Ιτσκάρας (82’ Κωστόπουλος)

Ατρόμητος Διαβατού : Μανιόπουλος, Παγγούρας, Μουρατίδης, Βοργιατζίδης, Αρβανιτίδης, Δαλήγγαρος, Κωστογλίδης, Λιλιόπουλος, Ζερδάλης (82’ Μηνάς), Παπαδόπουλος (70’ Ντουραχίδης), Τσιολάκης

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected