Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) ΑΟ Θήβα – ΑΟ Χαλκίς 1-0

Χωρίς τίτλοΗ Θήβα άφησε πίσω της τη βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στον Ταύρο και έφτασε στη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με 1-0 επί της Χαλκίδας.

Όπως αναφέρει το starsports.gr, η νίκη στο ντέρμπι της στερεάς είναι σημαντική για τους γηπεδούχους καθώς θα τους βοηθήσει να βρουν ρυθμό και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, ενώ για τους Ευβοιώτες η ήττα αυτή είναι το “κύκνειο άσμα” για πρόσωπα και για όνειρα.

Ο Γιώργος Λάμπρου, ο Γιώργος Μόνος, ο Νίκος Ευσταθίου, ο Θανάσης Τσατσαρώνης, ο Κώστας Σπανός και ο Βασίλης Τσομπάνης βρέθηκαν αντιμέτωποι με το παρελθόν τους και κατάφεραν να το νικήσουν. Οι Βοιωτοί μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 12΄ πέτυχαν το γκολ της νίκης με τον Αργυρίου να νικά τον Μπαμπανιώτη. Ο τερματοφύλακας του ΑΟΧ καράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι με επεβάσεις στις προσπάθειες των Τσομπάνη και Αργυρίου.

Η Χαλκίδα έδωσε σημάδια ζωής στην εκπνοή του ημιχρόνου όμως ο Μόνος σταμάτησε την κοντινή κεφαλιά του Κρολ. Ο Καβακάς στο δεύτερο 45λεπτο τα έπαιξε όλα για όλα  ρίχνοντας Πατσατζόγλου και Γεωργιάδη στο παιχνίδι. Η εικόνα της ομάδας του άλλαξε προς το καλύτερο όμως η Θήβα ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο 47΄ μετά από λάθος του Νόνη και διώξιμο του Μπαμπανιώτη η μπάλα κόντραρε στον Κατσογιάννη και πέρασε λίγο έξω.

Δυο λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση φάουλ του Πολίτη η κεφαλιά του Κρολ έφυγε άουτ, ενώ στο 56΄ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση αλλά ο Μόνος είπε όχι στο πλασέ που επιχείρησε ο Κρολ. Η Χαλκίδα συνέχιζε τη πίεση στην εστία της Θήβας χωρίς όμως να μπορεί κάνει κάτι καλό, ενώ αντίθετα η κεφαλιά του Κατσογιάννη στο 77΄ ανησύχησε τον Μπαμπανιώτη.

Στα τελευταία λεπτά ο ΑΟ Χαλκίς πίεσε αφυκτικά την αντίπαλη άμυνα χωρίς όμως αποτέλεσμα με το 1-0 να παραμένει. Η εξέλιξη αυτή φέρνει εξελίξεις στους “νερατζούρι” καθώς είναι μια ομάδα που φτιάχτηκε με μοναδικό στόχο τον πρωταθλητισμό και την άνοδο στην Γ΄εθνική.

Συνθέσεις

ΑΟ Θήβα (Γ. Λάμπρου): Μόνος, Κουτσούμπας, Τσατσαρώνης (72΄Κοτώρος), Ευθυμίου, Ευσταθίου, Μαυρόπουλος, Αργυρίου, Δεδες, Σπανός (42΄Μπέκα), Τσομπάνης (76΄Γεωργίου), Κατσογιάννης.

ΑΟ Χαλκίς (Τ. Καβακάς): Μπαμπανιώτης, Στεργιανός, Μήτκας (18΄Τηλιόπουλος), Νόμης, Καραμπάς, Τσατσαρής, Κανελλόπουλος, Εμέκα (53΄Πατσατζόγλου), Κρολ (59΄Γεωργιάδης), Πολίτης, Σκαθαρούδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected