Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Προοδευτική – ΑΣ Ρόδος 1-2

rodosΕπιτέλους νίκη για την ομάδα της Ρόδου! Οι «πράσινοι» κάνοντας την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση νίκησαν μέσα στον Κορυδαλλό με 2 – 1 την τοπική Προοδευτική και πήραν μια βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Με το παιχνίδι αυτό έπεσε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο. Με τον Σάββα Ορφανίδη στον πάγκο της ο οποίος επιστρέφει,στην ομάδα, η Ρόδος έδειξε πολύ διαβασμένη και «μπλόκαρε» τους γηπεδούχους φθάνοντας στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Η Ρόδος έλεγξε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο του διάστημα και παίζοντας με ηρεμία και καθαρό μυαλό πέτυχε μια σημαντική νίκη.

Τα «ελάφια» μπήκαν αρκετά διαβασμένα στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 13’ χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο πολύ καλός για ακόμη ένα παιχνίδι Ανδρέας Χατζηλιόντας έπειτα από παράλληλη πάσα του Τάντιτς.

Η Προοδευτική κατάφερε να αντιδράσει και στο 31’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα όταν μετά από σέντρα που έγινε από την δεξιά πλευρά, ο Μπεσού έπιασε την γυριστή κεφαλιά, νίκησε τον Χειμωνέτο και πέτυχε το 1-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια. Η Ρόδος ξεκίνησε δυναμικά και το δεύτερο ημίχρονο και με όπλο τις ταχύτατες αντεπιθέσεις της, απειλούσε με αξιώσεις την εστία του Τράκα.

Η πίεση αυτή καρποφόρησε στο 77’ όταν ο Αμανατίδης ο οποίος είχε περάσει σαν αλλαγή στο ίδιο λεπτό πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με υποδειγματικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Αυτή η νίκη προσφέρει ηρεμία στους «πράσινους» που πλέον ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι καλύτερες φάσεις 

4’ Σούτ του Μπεσού η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Χειμωνέτου
8’ Κεφαλιά του Κωνσταντίνου, αουτ
23’ Ωραίο σουτ του Μπελέρη, δύσκολα σε κόρνερ ο Χειμωνέτος
33’ Σουτ του Γκαϊταρτζή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Χειμωνέτου
45+1’ Σουτ του Γκαϊταρτζή μεγάλη επέμβαση του Χειμωνέτου
53’ Σουτ του Ευγενικού, σε κόρνερ ο Τράκας

Τα ΓΚΟΛ

13’ Παράλληλη πάσα του Τάντιτς, πλασέ του Χατζηλιόντα 0-1
31’ Σέντρα από την δεξιά πλευρά, κεφαλιά του Μπεσού 1-1
77’ Ωραία προσπάθεια του Αμανατίδη 1-2

Συνθέσεις

Προοδευτική: Τράκας, Τσατσαρίδης(79’ Λέκκας), Μανιδάκης, Ζίζηλας, Αριανούτσος, Μπελέρης, Πέππας, Πέτας, Μπεσού, Γκαϊδατζής(66’ Χατζησάββας), Ζελέκου(79’ Ραπαϊ).

ΑΣ Ρόδος: Χειμωνέτος(82’Ράτζα), Νικήτας, Κωνσταντίνου, Καντιμοίρης, Κουρούπης, Τζιβίλογλου, Χατζηλιόντας, Ιμεραλιλαϊ(74’ Δημητριάδης), Ατματσίδης, Τάντιτς, Ευγενικός( 77’Αμανατίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected