Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Έπεσε και το τελευταίο…κάστρο! Γυναίκα προπονητής στη Γ Εθνική!

DSC_0080Γυναίκα προπονητής σε πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Απίστευτο; Καθόλου!

Την ευκαιρία της διάκρισης θα δώσει ο πρόεδρος του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην προπονήτρια Ανθούλα Σαββίδου (κάτοχος UEFA B΄), η οποία θα ξεκινήσει την πρωταγωνιστική της καριέρα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όπως είναι αυτό της Γ΄εθνικής στη χώρα μας, με παίκτες που μπορεί να θεωρούνται έτσι αλλά να κινούνται και να αμείβονται σε επαγγελματικά πλαίσια με καθημερινές προπονήσεις, νυχτερινά ωράρια και διάφορες άλλες αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές υποχρεώσεις.

Με τη φυγή του Νίκου Θεοδοσιάδη στην ΑΕ Καραϊσκάκη με τη σύμφωνη γνώμη του Γιώργου Γαβρίδη, η θέση του πρώτου προπονητή “ορφάνεψε” στην ομάδα της Κατερίνης.

Έτσι στον πάγκο της ομάδας του Αχιλλέα για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο του Βόλου, θα καθίσει η μέχρι πρότινος βοηθός του Νίκου Θεοδοσιάδη, Ανθούλα Σαββίδου στην παρθενική της παρουσία ως πρώτη προπονήτρια της ομάδας της Πιερίας.

Κάτι που αν δεν απατόμαστε συμβαίνει για πρώτη φορά σε επίπεδο Γ΄εθνικής κατηγορίας σε ομάδας της χώρας μας.

Να θυμίσουμε ότι η Πορτογαλέζα Ελένα Κόστα ήταν εκείνη που ανακοινώθηκε ως η πρώτη γυναίκα προπονήτρια σε επαγγελματική ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου και το προνόμιο αυτό πέρασε και στην Κορίν Ντιάκρ που αποτέλεσε τη διάδοχο της Πορτογαλίδας στον πάγκο της Κλερμόν!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected