Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Απόλλων Καλαμαριάς – Δόξα Προσκυνητών 3-1 (vid)

1476018372417017Την πέμπτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε ο Απόλλων Καλαμαριάς. Αυτή τη φορά «θύμα» των «κοκκινόμαυρων» ήταν η Δόξα Προσκυνητών της οποίας επιβλήθηκε με 3-1.

Ένα τρίλεπτο ήταν αρκετό για τον Απόλλωνα ώστε να βάλει τις βάσεις για την πέμπτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, οι παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη έδειξαν τις προθέσεις τους από την αρχή του παιχνιδιού και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους να αντιδράσουν.

Μόλις στο 6ο λεπτό ήρθε η πρώτη ευκαιρία για τον Απόλλωνα, όταν ο Ν’ Λουντούλου με ωραία προσποίηση «άδειασε» δύο αντιπάλους, έδωσε στον Κυβελίδη το σουτ του οποίου πέρασε μόλις άουτ.

Το πρώτο γκολ για τον Απόλλωνα πέτυχε ο Συμελίδης στο 15ο λεπτό μετά από σέντρα του Γεωργιάδη.

Τρία λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Κυβελίδη να σκοράρει. Ο Γεωργιάδης και πάλι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Κυβελίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0 για τους γηπεδούχους.

aslank1960

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και ένα σουτ του Συμελίδη στο 42’ θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Δόξας Προσκυνητών, Αγγελόπουλος.

Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε τον Απόλλωνα να πιέζει για ένα τρίτο γκολ για να «σφραγίσει» τη νίκη και το κατάφερε με το πέναλτι που κέρδισε ο Ρόβας και εκτέλεσε εύστοχα ο Πόποβιτς.

Στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σαμαράς έκανε το 4-0 όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ και λίγα λεπτά αργότερα ο Πόποβιτς εξ επαφής θα δώσει ύψος τη μπάλα και θα τη στείλει άουτ.

Ένα τέταρτο πριν τη λήξη του παιχνιδιού ο Πόποβιτς ανατράπηκε από τον Αγγελόπουλο, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην καταλογίζει το καθαρό πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Συμελίδης δεν θα καταφέρει να κάνει το 4-0 αφού το σουτ του θα σταματήσει στο δοκάρι του Αγγελόπουλου, με την ιστορία να επαναλαμβάνεται σε άλλες δύο φάσεις, όταν οι Φάμπιο και Γιάννης Καλαϊτζίδης θα σημαδέψουν και αυτοί το δοκάρι.

Το γκολ της τιμής ήρθε από τους φιλοξενούμενους στο 84ο λεπτό, όταν ο Γιανακιτσίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Καπία και μείωσε σε 3-1.

Συνθέσεις

Απόλλων Καλαμαριάς: Μένκα, Αμαραντίδης, Κυβελίδης(25’ Ρόβας), Καπίας, Καλαϊτζίδης, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Βεργώνης, Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου (14’ Φάμπιο), Πόποβιτς (82’ Λιόνης)

Δόξα Προσκυνητών: Αγγελόπουλος, Κελεσίδης, Μόσχος, Κίτσος, Λέφης, Τρίχας, Μουζασβίλι, Δραγανίδης (46’ Ανυφαντάκης), Γιανακιτσίδης, Κλης, Ιωαννίδης (86’ Θωμάς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected