Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Ερμής Ζωνιανών – ΑΣ Ρόδος 3-2 (vid)

topoyzis-kozyrakis-ermis-zonianon-panigyrismoiΔεύτερο συνεχόμενο τρίποντο με γκολ στις καθυστερήσεις για τον Ερμή Ζωνιανών που μετά τη νίκη με 0-1 επί του ΙΝΚΑ στο 93′ την περασμένη αγωνιστική, κατάφεραν να κερδίσουν με 3-2 την Ρόδο με γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα και παράλληλα να εκμεταλλευτούν το «δώρο» του Εργοτέλη και να «σκαρφαλώσουν» στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όπως αναφέρει το grandsports.gr, στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εξαιρετικά και κατάφεραν από πολύ νωρίς να ανοίξουν το σκορ. Στο 4’, ο Πρωτογεράκης εκτέλεσε ένα φάουλ, βρήκε ωραία τον Τοπούζη και αυτός με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να «νικήσει» τον Χειμωνέττο κάνοντας παράλληλα το 1-0. Στη συνέχεια, οι Ροδίτες «αντέδρασαν» και στο 11’ έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Ευγενικού από πολύ κοντά να αστοχεί ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Χατζηλιόντας δεν κατάφερε να κερδίσει τον Κόλλια που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Οι Ροδίτες κατάφεραν τελικά να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με τον Κουρούπη με ψηλοκρεμαστό σουτ στο 32ο λεπτό.

CRETETV

Στην επανάληψη, οι Ροδίτες κατάφεραν να ανατρέψουν το παιχνίδι με τον Τζιβίλογλου να σουτάρει από 40 μέτρα και να τη στέλνει στα δίχτυα της εστίας του Κόλλια. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με Σεχολάρι και Τοπούζη κυρίως να απειλήσουν την Ρόδο όμως οι φιλοξενούμενοι απομάκρυναν τη μπάλα με νύχια και με δόντια, μέχρι που ο Τοπούζης στο 80’ κατάφερε να σκοράρει εκ νέου και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στο φινάλε, με γκολ του Βενιζέλου Ανυφαντάκη, ο Ερμής Ζωνιανών ανέτρεψε το σκορ και έκανε το 3-2 παίρνοντας παράλληλα τη νίκη που τον «οδήγησε» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ Εθνικής.

Συνθέσεις

Ερμής Ζωνιανών: Κόλλιας, Κοζυράκης, Πρωτογεράκης, Ανυφαντάκης, Γεωργούλης(60’ Σεχολάρι), Ταβλαδωράκης, Πασιαλής(60’ Πλουσής), Φαμπίνιο, Τοπούζης, Πουλάκης(75’ Ανωγειανάκης), Σκουτέλης

ΑΣ Ρόδος: Χειμωνέττος, Ευγενικός(80′ Αμανατίδης), Καντιμοίρης, Νικήτας(60′ Τζημογιάννης), Ανδρίκος, Τζιβίλογλου, Χατζηλιόντας, Κουρούπης, Κωνσταντίνου, Τάντιτς(75’ Υμεραλιλάι), Ατματζίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected