Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – Ολυμπιακός Νάουσας 2-3 (photos)

PA080084Εντυπωσιακής εξέλιξης ματς στο Δημοτικό Γήπεδο της Βεργίνας, που αποζημίωσε τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν για να το παρακολουθήσουν.

Τα πέντε γκολ που σημειώθηκαν ήταν λίγα μπροστά στις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, σε μια αναμέτρηση μάλιστα που διεξήχθη ανάμεσα σε δύο ομάδες που καταλάμβαναν μέχρι πρότινος τις δύο τελευταίες θέσεις.

Ο Ολυμπιακός Νάουσας πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και θύμισε αρκετά την περσινή εξαιρετική του εικόνα στην Α2. Με επιθετική ορμή, πολύ καλό transition αλλά κι καλή ανασταλτική λειτουργία στο πρώτο μέρος, έφτασε στο ευρύ 0-3 του ημιχρόνου, που ουσιαστικά έδωσε και τη νίκη στους “ερυθρόλευκους”

Από την άλλη πλευρά, ο ΜΑΣ Βεργίνας αιφνιδιάστηκε από το παιχνίδι των φιλοξενούμενων και όταν προσπάθησε να αντιδράσει, βρέθηκε πίσω στο σκορ με τρία γκολ διαφορά. Οι αλλαγές από τον πάγκο τόνωσαν την επιθετική λειτουργία ωστόσο δεν κατόρθωσε να αλλάξει την εις βάρος του κατάσταση και μοιραία επήλθε η 5η ήττα σε ισάριθμα ματς.

Οι φιλοξενούμενοι “χτύπησαν” τρεις φορές στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 27′ με τον Ιτσκάρα, τρία λεπτά αργότερα με δυνατό σουτ του Κατσαράκη στο 45′ με τον Μπλιάτκα. Στο διάστημα αυτό, η ομάδα του Γιώργου Δασκαλάκη δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο και θα μπορούσε να σκοράρει σε τουλάχιστον ακόμη δύο περιπτώσεις.

Στο δεύτερο μέρος, το ματς ισορρόπησε αρκετά, ο ΜΑΣ ρίσκαρε πολύ και εν μέρει του βγήκε καθώς μείωσε το σκορ αρχικά στο 69′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σγούρου (ήταν το πρώτο γκολ της ομάδας στο πρωτάθλημα) και στο 81′ με τον Ρόκο, που έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στα επόμενα 10 περίπου λεπτά μέχρι τη λήξη του αγώνα.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασονίδη και Σαρηγιαννίδη

Συνθέσεις

ΜΑΣ Βεργίνας : Κούβαρος Α., Κούβαρος Μ., Γιαννακίδης, Θεοδώρου (46’ Γκόγκος), Αβετίδης, Χερίδης (46’ Σγούρος), Φραδέλος, Βοκο, Παυλίδης, Μιχαλόπουλος (75’ Μπέσιος), Αναστασιάδης

Ολυμπιακός Νάουσας : Σπαθάκης, Μήτσικας, Τσαμπούρης, Κατσαράκης (62’ Σαρμπίνος / 90+3’ Κωστόπουλος), Τσέλιος Α., Τσέλιος Κ., Γαλανός (53’ Βουδούρης), Μάινος, Ιτσκάρας, Τσιούλης, Μπλιάτκας

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected