Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τέλος ο Αθανασόπουλος από την Παναχαϊκή!

1332236

Ανακοίνωση με την οποία αποχαιρετά τον Βασίλη Αθανασόπουλο εξέδωσε η Παναχαϊκή, ενώ στις δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής έκανε λόγω για σοβαρούς προσωπικούς λόγους που τον αναγκάζουν να αποχωρήσει.

Ο 29χρονος Καλαματιανός επιθετικός αγωνίστηκε σε 3 ματς φέτος με τους “κοκκινόμαυρους”, στους οποίος μεταγράφηκε το φετινό καλοκαίρι από τον Αιολικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και η δήλωση του :

«Από την Παναχαϊκή Συμμαχία ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Αθανασόπουλο τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα.

Οι λόγοι της αποχώρησης του Βασίλη Αθανασόπουλου από την Παναχαϊκή είναι καθαρά προσωπικοί.

Στο σύντομο χρονικό διάστημα το οποίο αγωνίστηκε με την ομάδα μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο αγωνιστικά όσο και σαν χαρακτήρας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.»

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ο Αθανασόπουλος με δήλωση του, ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την Τεχνική Ηγεσία της ομάδας, την Διοίκηση της Παναχαϊκής, τον υπέροχο κόσμο μας και φυσικά τους συμπαίκτες μου με τους οποίους είμαστε πραγματικά μια οικογένεια.

Προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι δυστυχώς με υποχρεώνουν να αποχωρήσω από την ομάδα. Είμαι βέβαιος ότι όλα τα παιδιά θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους για να επιστρέψει σύντομα η Παναχαϊκή εκεί που πραγματικά ανήκει.

Στο σύντομο χρονικό διάστημα που υπηρέτησα την Παναχαϊκή θέλω να τονίσω ότι έζησα και βίωσα συνθήκες λειτουργίας ομάδας επιπέδου super league, πράγμα πρωτόγνωρο για Γ΄ Εθνική.

Με τέτοια οργάνωση και νοοτροπία σε συνάρτηση με την ποιότητα του υλικού και τους χιλιάδες φιλάθλους που διαθέτει η Παναχαϊκή είναι θέμα χρόνου η σύντομη επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected