Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Αστέρας Αλέξανδρειας – Μακεδονικός Πλατάνου 3-0 (photos)

alexandriamou_asteras090013

Λύθηκαν τα…μάγια για τον Αστέρα Αλεξάνδρειας, που “έσπασε” το ρόδι για τη φετινή σεζόν και κόντρα στον Μακεδονικό Πλατάνου, σημείωσε την πρώτου του νίκη.

Η ομάδα του Τάσου Χουρσουζίδη, μετά από συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, πανηγύρισε το πρώτο “ροζ φύλλο”, σε ένα αρκετά αγχωτικό πρώτο 60λεπτο που προήλθε κυρίως από το γεγονός πως χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες (κυρίως στις αρχές του δευτέρου μέρους) μέχρι να έρθει το δεύτερο γκολ.

Από την άλλη πλευρά, είναι φανερό πως ο Μακεδονικός περνά αγωνιστική κρίση και το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα τον φέρνει στην τελευταία θέση με έναν βαθμό. Η ομάδα του Γιάννη Βασιλειάδη προδόθηκε σήμερα από την ατυχία καθώς στο 28′ ο Τσουλάκης στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε με γυριστή κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

H φάση αυτή ήταν και η πιο ουσιαστική του πρώτου 45λεπτου, εκτός από κάποια μακρινά σουτ και ήταν φανερό πως οι δύο ομάδες ήταν αρκετά νευρικές καθώς προερχόταν από συνεχόμενες αποτυχίες.

Ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο 45λεπτο και εγκλώβισε τους “πράσινους”, που προσπάθησαν ανεπιτυχώς να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των “μπλε”.

Στο 67′ πήρε το…όπλο του ο Κουλουμπριτσίδης, ο οποίος έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του ενώ ο πρώην παίκτης της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 82′

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Χαλατζιούκα και Αργυρίου

Συνθέσεις

Αστέρας Αλεξάνδρειας : Καψάλης, Κουτσιάδης, Μωραΐτης Γ., Κίτσας, Κούκλας (41′ λ.τ. Θεοδωρίδης), Μόσχος, Δάρλας, Παπαδόπουλος, Αναστάσης (75′ Χαρπίδης), Μοσχώβης Α. (81′ Παπαγεωργίου), Κουλουμπριτσίδης.

Μακεδονικός Πλατάνου : Πανταζόπουλος, Τσουλάκης (70′ Μηνούδης), Βασιλειάδης, Ματσούκας, Μπουκλάς (41′ Πάλα), Μουσιάρης (25′ λ.τ. Νικολόπουλος), Δρομπουλιανούδης, Στεργιόπουλος, Γαλατσίδας, Μαρτζέλος, Μαυρίδης.

δείτε παρακάτω φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected