Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ποια είναι η επόμενη μέρα στον ΑΟ Χαλκίς;

Χωρίς τίτλοΧωρίς τον Γιώργο Στούπα στη διοικητική ηγεσία του συλλόγου πρέπει να πορευτεί πλέον ο ΑΟ Χαλκίς.

Οι (ιατρικοί) λόγοι που ο πρόεδρος επικαλέστηκε για την προσωρινή αρχικά απουσία του δεν έχουν μεταβληθεί όπως προκύπτει από το περιβάλλον του, συνεπώς το ΔΣ καλείται να  πάρει κρίσιμες αποφάσεις για το διοικητικό μέλλον του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του starports.gr, οι γιατροί που τον παρακολουθούν του απαγορεύουν οποιαδήποτε συγκίνηση και για τον λόγο αυτό δεν μπορεί πλέον να παραβρίσκεται σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα δώσει το παρών και στο σημερινό κρίσιμο Δ.Σ του συλλόγου. Παράλληλα σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο Ψαχνιώτης παράγοντας δεν μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοίκηση, παρά μόνο επικουρικό.

Με τα παραπάνω δεδομένα είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πόσο σημαντικό είναι το σημερινό ΔΣ για το μέλλον της ομάδας, καθώς τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου αδυνατούν να σηκώσουν στις πλάτες τους το βαρύ φορτίο. Στη σημερινή συνεδρίαση θα βρίσκεται και ο Νίκος Παντέλης ο οποίος ζητά να λάβει εγγυήσεις από τη διοίκηση για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου, αλλά και εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών προκειμένου να ενημερωθεί για τα οικονομικά δεδομένα.

Αν συνυπολογισθεί ότι και ο αντιπρόεδρος Βασίλης Ταρνανάς είναι ανενεργός καθώς αναρρώνει από μια σοβαρή περιπέτεια υγείας,  δεν αποκλείεται η λύση της έκτακτης γενικής συνέλευσης ώστε να προκύψει νέα διοίκηση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected