Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος – Ολυμπιακός Λουτρού 1-2 (photos)

alexandriamou_loutro15.100062

Σπουδαία νίκη για τον Ολυμπιακό Λουτρού στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής στη Β Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας.

Σε ένα πρωτάθλημα που οι αγωνιστικές είναι λίγες και τα εισιτήρια ανόδου τέσσερα, τέτοιες νίκες όπως αυτή για τους “κοκκινόμαυρους” δίνουν σημαντική ώθηση τόσο βαθμολογική όσο και ψυχολογική.

Η ομάδα του Νίκου Αναστασόπουλου ήταν καλύτερη του γηπεδούχου Αγροτικού Αστέρα και με δύο τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο, έβαλε τις βάσεις για την τελική επικράτηση. Οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ στο 85′ ωστόσο δεν είχαν τον χρόνο να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση και το τελικό σφύριγμα του ρέφερι κ. Βαράγκα, βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν μια σημαντικό νίκη.

Σκόρερ των δύο τερμάτων για τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Αναστασόπουλος του Ευάγγελου, ο οποίος βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και μαζί με τον Σωτήρη Παπαδόπουλο, ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί για την άμυνα του Αγροτικού.

alexandriamou_loutro15.100069Το πρώτο τέρμα σημειώθηκε στο 13′ με εξαιρετικής έμπνευσης σουτ από πλάγια θέση ενώ το 0-2 επιτεύχθηκε στο 74, με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στο 81′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Καραούσογλου ενώ στο 85′ κατάφεραν να μειώσουν το σκορ με “δράστη” τον Χουσεΐνογλου.

Στο 90′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σωτήρης Παπαδόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βαράγκας, με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου και Σαρηγιαννίδη.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος : Συμεωνίδης, Κιοσέογλου (78΄Χουσεΐνογλου), Τσογμελίδης, Αμαραντίδης, Ελευθεριάδης, Μηνούδης, Παπαδημητρίου, Μπακιρτζής, Γιάντζος, Καραούσογλου, Τερζίδης (76΄Σκεντερίδης).

Ολυμπιακός Λουτρού : Ταχτατζής, Τριανταφυλλόπουλος Β. (81΄Τριανταφυλλόπουλος Γ.), Χατζόπουλος (68΄Αναστασόπουλος Δ.Α.), Μουλόπουλος, Αναστασόπουλος Δ.Ε., Πετικόπουλος, Μουσενίκας, Παπαδόπουλος Σ., Συρόπουλος, Καραγκούνης, Παπαδόπουλος Δ.

περισσότερες φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected