Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Ερμής Τριλόφου – Δόξα Επισκοπής 0-3

14572393_925597457584862_8406589627453962471_n

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Δόξα Επισκοπής, που φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Οι “ασπρόμαυροι” επικράτησαν με 3-0 του Ερμή στον Δημοτικό Γήπεδο Τριλόφου και σε συνδυασμό με το 6-1 της πρεμιέρας, έχει το απόλυτο αλλά και την καλύτερη διαφορά τερμάτων από τους Αλιάκμων Νησελίου και Ολυμπιακό Λουτρού που ισοβαθμούν.

Για τους γηπεδούχους, ήταν το πρώτο παιχνίδι φέτος καθώς στην πρεμιέρα είχαν ρεπό, ενώ αγωνίστηκαν στη Β Ερασιτεχνική μετά από “διάλειμμα” ενός έτους στη Γ.

Μετά από ένα αναγνωριστικό και μέτριο πρώτο 20λεπτο, το παιχνίδι άρχισε σταδιακά να ανεβάζει ρυθμό, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για το γκολ που θα τους έδινε σαφές προβάδισμα, ελέω και τους γεγονότος πως αγωνιζόταν στην έδρα τους.

Στο 31′ όμως η Δόξα, μετά από ωραία ατομική ενέργεια, πέρασε δύο αντιπάλους και βρέθηκε στο έδαφος, με τον ρέφερι κ. Γαβρά να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μυλωνάς, ο οποίος νίκησε τον Γιούλα και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Ερμή, λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ο Μυλωνάς εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα, μέσα στους έξαλλους πανηγυρισμούς των συμπαικτών του.

Στο δεύτερο μέρος και ενώ το προβάδισμα ήταν σημαντικό για τους φιλοξενούμενος, ο Ερμής πίεσε ασφυκτικά για το γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στο παιχνίδι. Οι “ασπρόμαυροι” κοίταξαν περισσότερο την άμυνα τους στο διάστημα αυτό και σε μία αντεπίθεση στο 85′, κέρδισαν φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, ο Εσέρπογλου πάσαρε έξυπνα στον Νούζι και ο τελευταίος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Σωτηριάδη και Τράντο

Συνθέσεις

Ερμής Τριλόφου : Γιούλας, Γκιολεμάς, Κουϊρουκίδης, Κατσαβός, Αλιατίδης (69′ Γκαμπράνης), Γίδαρης, Γκουντάρας, Πιτούλιας, Αθανασιάδης, Κούφας (69′ Στογιάννος), Πετεινάρης

Δόξα Επισκοπής : Αναστασιάδης, Μαρούδας, Καραντώνας, Τσολπάκης, Μπαλτζής, Εσέρπογλου, Νούζι, Θεολογίδης, Μυλωνάς (78′ Κάμινας), Γκουρτσιάνη, Μοτσιόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected