Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο νέος προπονητής του ΑΟ Χαλκίς και το δημοσίευμα για 5 μεταγραφές!

3f65aeed7ca92e46c969d7cd73e33433_XLΟ Νίκος Αυλωνίτης είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Παντελή, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στους «νερατζούρι».

Για μερικές ώρες έμεινε κενή η θέση του προπονητή στον ΑΟ Χαλκίδας, μετά την αποχώρηση του Νίκου Παντελή το απόγευμα της Κυριακής. Σύμφωνα με το pamebala.gr, νέος τεχνικός στους «νερατζούρι» ανέλαβε ο Αντώνης Αυλωνίτης, ο οποίος έχει να επιδείξει πληθώρα παραστάσεων από τις εθνικές κατηγορίες, έχοντας εργαστεί σε αρκετές ομάδες της Αττικής, αλλά και των γειτονικών Νομών.

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που σημειώθηκαν και σε διοικητικό επίπεδο, ύστερα από την αποχώρηση του Γιώργου Στούπα και την ανάληψη των ηνίων από τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ Χαλκίδας Γιάννη Ελευθεριάδη, ο έμπειρος τεχνικός ακολούθησε τον τελευταίο στη μεγάλη ομάδα της πόλης, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο πλευρό του θα βρίσκεται ο γυμναστής Δημήτρης Γατόπουλος, ενώ στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων τοποθετήθηκε ο Παναγιώτης Κοντογιάννης. Τέλος, καθήκοντα τεχνικού διευθυντή ανέλαβε ο Βαλάντης Μπλέτσας.

Αναλυτικά, έχει εργαστεί σε Βύζαντα Μεγάρων, Αχαρναϊκό, Πανελευσινιακό, Μανδραϊκό, Αστέρα Μαγούλας, Παναργειακό, Οπούντιο Μαρτίνου, Κόρινθο, Ολυμπιακό Λιοσίων, ΑΟ Κύμης και Θήβα. Αξίζει, επίσης, να αναφερθεί πως ο 55χρονος προπονητής, πατέρας του ποδοσφαιριστή Τάσου Αυλωνίτη, επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του ΑΟ Χαλκίδας μετά από 15 ολόκληρα χρόνια!

Δημοσίευμα για 5 μεταγραφές από την ΑΕΚ Χαλκίδας!

Οκτώ μεταγραφές από την ΑΕΚ Χαλκίδας στον ΑΟ Χαλκίς είναι οι πρώτες κινήσεις του νέου Δ/Σ., σύμφωνα με το eviagoal.

Ο Δημήτρης Βεζιρτζόγλου, ο Παναγιώτης Μπακομήτρος, ο Βαγγέλης Ανέστης, ο Γιάννης. Θωμάς και ο Ηλίας Λούκας είναι οι πέντε ποδοσφαιριστές που πάνε στην ομάδα της Χαλκίδας.

Οι άλλες τρεις αφορούν το τεχνικό τιμ με τον Αντώνη Αυλωνίτη και τους συνεργάτες του Παναγιώτη Κοντογιάννη και Δημήτρη Γατόπουλο που πιάνουν δουλειά αμέσως.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected