Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) ΑΟ Χαλκίς – Τσικλητήρας 2-2

Χωρίς τίτλοΙσόπαλος με σκορ 2-2 αναδείχτηκε ο ΑΟ Χαλκίς με τον Τσικλητήρα Πύλου στο ντεμπούτο του Αυλωνίτη στον πάγκο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έκαναν το καλύτερο 1ο ημίχρονο για φέτος παρόλο την εβδομάδα που μας πέρασε στην ομάδα είχαμε αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Αναλυτικά το φιλμ του αγώνα όπως το παρουσίασε το eviagoal

Στο 6΄ κόρνερ του Ντελέκου κεφαλιά του Μπαλού η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 10΄ ωραία κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ η μπάλα φτάνει στον Καραμπά όμως το σουτ είναι αδύναμο.

Στο 42΄ η Χαλκίδα άνοιξε το σκορ όταν ο Ντελέκος βρέθηκε απέναντι στον Παλλιγγίνη και ενώ ήταν έτοιμος να σκοράρει ο Μπίζος τον μάρκαρε αντικανονικά.Ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Βεζυρτζόγλου από τα 11 βήματα άνοιξε το σκορ. Στη φάση του πέναλτι ο παίχτης του Τσικλητήρα αποβλήθηκε και έτσι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες.

Στο 43΄ η Χαλκίδα θα μπορούσε να πετύχει και 2ο τέρμα όμως ο Πολίτης προτίμησε να σουτάρει ενώ δίπλα του ήταν μόνος ο Βεζυρτζόγλου.

Στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου και πάλι η Χαλκίδα έχασε την ευκαιρία να σκοράρει όμως το πλασέ του Βεζυρτζόγλου πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Μετά το 60΄ η ομάδα της Πύλου πήρε μέτρα στο γήπεδο και στην πρώτη επίσκεψη στα καρέ του Μητακίδη κέρδισε πέναλτι. Ο τερματοφύλακας της Χαλκίδας έδιωξε την μπάλα και ενώ βρισκόταν στον αέρα συγκρούστηκε με τον Γραμματικόπουλο ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα μέσα σε πολλές διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κυριαζόπουλος κάνοντας το 1-1.

Στο 86΄ μετά από πάσα του Μπαλού ο Βεζυρζόγλου δεν κατάφερε να σκοράρει. Στην αντεπίθεση ο Τσικλητήρας πάγωσε το Δημοτικό της Χαλκίδας όταν ο Τσώνης δέχτηκε την μπάλα στην πλάτη της άμυνας του Α.Ο.Χ. και με πλασέ έκανε το 1-2.

Η Χαλκίδα μη έχοντας άλλη επιλογή βγήκε μπροστά και χάρη στο επιθετικό οίστρο του Δ.Βεζυρτζόγλου ο οποίος με μία προσωπική ενέργεια ισοφάρισε σε 2-2. Κι ενώ όλοι νομίζαμε ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει στις καθυστερήσεις ο Τσώνης και ο Κρόλ έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να δώσουν την νίκη στην ομάδα τους.

Συνθέσεις

ΑΟ Χαλκίς : Μητακίδης, Στεργιανός, Τηλιόπουλος (83΄ Κρόλ) Καραμπάς, Τσατσαρής, Εμέκα (78΄ Ανέστης), Σκαθαρούδης, Ντελέκος, Βεζυρτζόγλου, Πολίτης (62΄ Λούκας).

Τσικλητήρας Πύλου: Παλιγγίνης, Παναγόπουλος, Μπίζος, Καραμπάς Π., Κυριαζόπουλος, Χοτζάι, Πήλιος (83΄Τσώνης), Τσάτσος (60΄Ζαχαρόπουλος), Γραμματικόπουλος, Κερμενίδης, Κωστής (75΄Ρούσσης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected