Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 4-0 (photos)

alexandriamou_spor20160011Δεν επιδέχεται κριτικής το σημερινό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων, στα πλαίσια της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ημαθίας.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων έκανε το χρέος του και χωρίς να φορτσάρει, επικράτησε με 4-0 του ελλιπέστατου Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, που μετέβη στα Τρίκαλα με σύνθεση ανάγκης λόγω των πολλών απουσιών.

Σε αλλαγές βεβαίως προέβη και ο Γιώργος Ντάμτσιος από πλευράς γηπεδούχων, καθώς αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος βασικός ο Χρήστος Μηνούδης, ενώ στο βασικό σχήμα ήταν και ο Γιώργος Πατατούκας, που επέστρεψε δριμύτερος μετά τον τραυματισμό του, σημειώνοντας σήμερα δύο τέρματα.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό, όταν ο Ζωγράφος κινήθηκε ωραία στα πλάγια, έκανε τη διαγώνια πάσα στην πλάτη της άμυνας και ο Πατατούκας πέρασε και τον Μαυρόπουλο για να “γράψει” το 1-0.

Στο 13′ ήταν σειρά του Σερμπίνη, ο οποίος δέχτηκε την παράλληλη πάσα από τον Δημήτρη Σούρλα και με πλασέ έξω από την περιοχή, σημείωσε το 2-0.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, οι γηπεδούχοι ωστόσο διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα και κινδύνεψαν μόνο στο 36′ όταν το σουτ του Στέργιου Μουρτζίλα απέκρουσε προ της γραμμής ο Ντάμτσιος.

Στο 55′ ήρθε το τρίτο γκολ για τους “πράσινους” όταν ο Παντριάς έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ζωγράφος με ωραίο σουτ στην κίνηση “έγραψε” το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Πατατούκας, μετά από πάσα του Ντάμτσιου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου και Λιόλιο.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μοσχίδης, Αθανασιάδης Γ., Μηνούδης Χ., Πετκάκης (62′ Σούρλας Σ.), Σερμπίνης, Παντριάς, Ντάμτσιος, Πατατούκας, Σούρλας Δ. (62′ Ταταρίδης), Νασούφι, Ζωγράφος (58′ Κίτσας)

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μαυρόπουλος, Λούγγος, Τσίπης, Μουρτζίλας, Μελιόπουλος, Νούσιος, Τάνης Κ., Καλφούντζος (70′ Μουρτζιλας Θ.), Τάνης Χ., Πατσιαβούρας, Μουρτζίλας Σ.

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected