Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τρεις μεταγραφές ο Θεσπρωτός!

3KEKIGpΣημαντική προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ του κάνει ο Θεσπρωτός, πραγματοποιώντας τρεις νέες ηχηρές μεταγραφές.

Όπως αναφέρει το thesprotiaball.gr, η διοίκηση του συλλόγου καλεί επίσης τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στα εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν, αρχής γενομένης από το ματς με το Ρήγας Φεραίο την Κυριακή στο Στάδιο.

Αναλυτικά:

Χρήστος Νόνης: Ο Νόνης είναι κεντρικός αμυντικός, 25 ετών (13/06/91) ο οποίος έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε AE Λάρισα, Τύρναβο, Αστέρα Μαγούλας, Ζάκυνθο, Καλλιθέα, ενώ τον περασμένο Αύγουστο συμφώνησε με τον ΑΟ Χαλκίς χωρίς ωστόσο να παραμείνει στην ομάδα της Εύβοιας. Μετρά στην καριέρα του 48 συμμετοχές στη Β΄Εθνική και 10 στο Κύπελλο Ελλάδος.

Χρήστος Πέντσας: Εδώ δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. Ο 28χρονος (31/5/88) υψηλόσωμος (1,88) επιθετικός Χρήστος Πέντσας επιστρέφει εκ νέου στο Θεσπρωτό μετά από λίγους μήνες μακριά από την Ηγουμενίτσα. Έχει αγωνιστεί σε Μεσσηνιακό, ΑΣ Τρίκαλα 2011, Πανθρακικό, Ηρακλή, Ναυπακτιακό, Πόντιους Κατερίνης, Μεσολόγγι. Κισσαμικό και ΑΟΤ. Πέρυσι σκόραρε 7 φορές με τη φανέλα του Θεσπρωτού, ενώ στο πρώτο κομμάτι της φετινής σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αήττητου Σπάτων.

Αριστείδης Βλάχος: Είναι 22 ετών (24/5/94) τερματοφύλακας με ύψος 1,83. Ξεκίνησε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς αγωνιζόμενος στην αντίστοιχη Κ20 ενώ πέρασε και δύο σεζόν σαν δανεικός από τους ερυθρολεύκους σε άλλους συλλόγους: σε Βατανιακό και Ερμή Ζωνιανών. Ακολούθησαν τα δύο τελευταία χρόνια οι Άλιμος και ΟΦΗ. Μέτρησε συνολικά 12 συμμετοχές στη Β΄Εθνική με Βατανιακό και Άλιμο και μία συμμετοχή με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ελλάδος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected