Κατηγορίες
Super League 1

Ξάνθη – Κέρκυρα 0-0

kerkyra_2016_2017Σε ένα κακό παιχνίδι με λιγοστές φάσεις στην Ξάνθη, η τοπική ομάδα παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στην Κέρκυρα, για την 9η αγωνιστική της Super League.

Η ακριτική ομάδα παρέμεινε για τρίτο ματς φέτος χωρίς νίκη στο γήπεδό της, ενώ έχει δύο «τρίποντα» εκτός έδρας, ενώ οι «Φαίακες» κατάφεραν να πάρουν τον πρώτο βαθμό τους μακριά από το νησί.

Η Ξάνθη είχε την εδαφική υπεροχή, αλλά η Κέρκυρα τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Ο πολύ επικίνδυνος Ροζέριο Τουράμ πλησίασε δύο φορές το γκολ, όμως το δυνατό σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή στο 23΄ βρήκε σε ετοιμότητα τον Ζίβκοβιτς, ενώ στο 38΄ ο Βραζιλιάνος επιθετικός έκανε εξαιρετική κίνηση και βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα, το πλασέ του όμως βρήκε στη ρίζα του δοκαριού και έφυγε άουτ.

Οι γηπεδούχοι χρειάστηκε να περιμένουν ως το 63΄ για να φτάσουν σε μία (σχετικά) αξιόλογη ευκαιρία, με το σουτ του Γιουνές που μπλόκαρε ο Κουτζαβασίλης, ενώ την ίδια κατάληξη είχε ανάλογη φάση και στο 71΄.

Οι «Φαίακες» είχαν ακόμη μία πολύ καλή ευκαιρία στο 73΄, με την καρφωτή κεφαλιά του Τουράμ να περνάει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Ζίβκοβιτς, αλλά στο φινάλε έδειξαν ικανοποιημένοι με το βαθμό της ισοπαλίας, τον πρώτο τους στο φετινό πρωτάθλημα μακριά από την Κέρκυρα.

Συνθέσεις

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (71΄ Π.Ορφανίδης), Γιουνές (80΄ Ράνος), Λουσέρο, Γουάλας, Φλίκας, Λάζιτς, Νιέτο (55΄ Τριάδης), Λισγάρας, Καμαρά

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς (80΄ Ντουαλά), Σπίνουλας, Κόντος (90+2΄ Ανδρεόπουλος), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (67΄ Γκόμες), Ζαραδούκας, Τουράμ, Νίκιτς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected