Κατηγορίες
Football League

AE Σπάρτη – Πανθρακικός 2-1

11

Η ΑΕ Σπάρτη ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη Football League και επιβλήθηκε 2-1 του Πανθρακικού, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2016-2017.

Η νεοφώτιστη στη Football Leagueομάδα, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έδειξε χαρακτήρα και δυναμική, απέναντι σε ένα από τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας και πανηγύρισε στο τέλος μια σημαντική νίκη, που της δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Η ΑΕ Σπάρτη βρέθηκε πίσω στο σκορ με ψιλοκρεμαστό σουτ του Ηλιάδη στο 21’. Με αντεπίθεση διαρκείας όμως στη συνέχεια, πάθος και αποφασιστικότητα, κατόρθωσε να απαντήσει στο 42’ με δυνατό σουτ του Αναστασάκου κάνοντας το 1-1.

Η ολική ανατροπή έγινε στο 60′ όταν από εξαιρετική ασίστ – τρύπα του Αναστασάκου στην πλάτη της άμυνας του Πανθρακικού, ο Σιώπης με πλασέ έγραψε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους οπαδούς που κατέκλυσαν το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Συνθέσεις

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Μελίσσας, Σιώπης, Παπαχρήστος, Γιαννίτσης, Γκαλίτσιος, Κατσίκης (55′ Ηλιόπουλος), Μπανούσης, Ν. Αρσενίεβιτς (70′ Αναστασόπουλος), Οικονομόπουλος, Αναστασάκος, Μπουντόπουλος (86′ Βελλίνης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Γκαραβέλης, Κάρδαρης (67′ Χαλκιαδάκης), Μυρθιανός, Πολίμος, Ηλιάδης, Πετρούσης, Γαβριηλίδης, Μπουγαΐδης, Ρομπέρ, Πλέγας (84′ Κουσίδης), Νικόλτσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected