Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) ΑΕ Ερμιονίδας – ΑΟ Χαλκίς 1-0 (photos)

DSC_0864Με ένα γκολ πού πέτυχε 13 λεπτά πριν το φινάλε της συνάντησης με τον αρχηγό της Γιώργο Κιοσσέ, η ΑΕ Ερμιονίδας επικράτησε ου Α.Ο.Χαλκίς με 1-0.

Το φιλμ της αναμέτρησης :

Στο 2΄λεπτό ο Πονηρός μπλόκαρε επικίνδυνο γύρισμα του Εμέκα μέσα από την περιοχή.

Στο 5΄λεπτό πλασέ του Μπαλού μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πονηρού.

Στο 22΄λεπτό σέντρα του Βεζιρτζόγλου από δεξιά ο Μπαλού μπροστά από τον Πονηρό μπερδεύτηκε χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

Στο 31΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Τσόφλιου από δεξιά η μπάλα πέρασε μπροστά από Τριμπόνια και Σελμανάι πού δεν πρόλαβαν να γίνουν απειλητικοί.

Στο 34΄λεπτό μπαλιά τρύπα του Βεζυρτζόγλου στην πλάτη της άμυνας της Ερμιονίδας στον Μπαλού πού πλάσαρε για να αποκρούσει σωτήρια ο Πονηρός σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Ντελέκος από δεξιά ο Καραμπάς έπιασε κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι όμως και πάλι ο Πονηρός μπλόκαρε.

Στο 58΄λεπτό ο Παπαϊωάννου με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ύστερα από κόρνερ του Σελμανάι έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 61΄λεπτό σέντρα του Μπαλού από δεξιά κεφαλιά του Σκαθαρούδη η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Πονηρού.

Στο 65΄λεπτό απευθείας εκτέλεση του Θωμά έξω από την περιοχή υποχρέωσε τον Πονηρό σε δύσκολη απόκρουση στην αριστερή του γωνιά.

Στο 77΄λεπτό η λύτρωση για τους γηπεδούχους όταν ο Παναγιώτου έβγαλε σέντρα από δεξιά η μπάλα μετά από κόντρες μέσα στην περιοχή έφτασε στον Κιοσσέ που σούταρε η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό των φιλοξενούμενων και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.

Στο 91΄λεπτό πλασέ του Αποστολίδη μέσα στην περιοχή έδιωξε δύσκολα ο Μητακίδης και στην επαναφορά ο Παναγιώτου με σούτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπαλα πάνω από τα δοκάρια .

Συνθέσεις

ΑΕ Ερμιονίδας : Πονηρός, Παναγιώτου, Σαμαράς, Τζιέρης Παπαιωάννου, Κιοσσές (80΄Παλαιοπάνος), Σκεντεράι, Παιδάκης (66΄Κανταρτζής), Τσόφλιος, Σελμανάι (60΄Αποστολίδης), Τριμπόνιας.

ΑΟ Χαλκίς : Μητακίδης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα,(74΄Γκιτζαλής), Σκαθαρούδης,(78΄Κρόλ), Ντελέκος, Βεζυρτζόγλου, Πολίτης (85΄Ηλιόπουλος), Μπαλού.

περισσότερες φωτογραφίες στο sport-ermionida.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected