Κατηγορίες
Super League 1 - Διαιτησία

Οι σκέψεις του νέου αρχιδιαιτητή Μπίκα και οι διαιτητές που θα “κοπούν”

LTWRrd4S9eKfJPfYbaIXΟ Γιώργος Μπίκας είναι ο νέος ισχυρός άνδρας της διαιτησίας μετά και την επίσημη ανάληψη καθηκόντων διοίκησης του ελληνικού ποδοσφαίρου από την Επιτροπή Εξομάλυνσης της FIFA.

Σύμφωνα με το metrosport, μια από τις βασικές προτεραιότητες του νέου αρχιδιαιτητή είναι η αλλαγή στους πίνακες διαιτησίες και θεωρείται δεδομένο πως κάτι τέτοιο θα συμβεί άμεσα. Αν όχι την προσεχή εβδομάδα, το αργότερο την εβδομάδα μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης έχει να κάνει με τα ονόματα των διαιτητών που θα τεθούν στο περιθώριο και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για περί τους επτά διαιτητές, οι οποίοι δεν θα βρίσκονται στους νέους πίνακες.

Σπάθας, Γιάχος και Δημητρόπουλος οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης είναι σίγουρο πως θα περιθωριοποιηθούν, όπως και ο… ανεπιθύμητος για πολλούς Ανδρέας Παππάς.

Από εκεί και πέρα βέβαια υπάρχουν κι άλλοι διαιτητές που έχουν προκαλέσει το κοινό αίσθημα και είναι βασικοί υποψήφιοι προς απομάκρυνση από τους πίνακες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected