Κατηγορίες
Super League 1

Τελικά θα την πάρει τη…βαλίτσα ο Άγγελος, έρχεται ο Τσιώλης!

Χωρίς τίτλοΡαγδαίες εξέλιξης στην ΠΑΕ ΑΕΛ! Νωρίς το πρωί της Δευτέρας (31/10) ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με το προπονητικό τιμ της πρώτης ομάδας, αλλά και μικρότερων τμημάτων της καθώς επίσης και του Θωμά Κυπαρίσση!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει:

1. Την λύση της συνεργασίας της με τους κυρίους Άγγελο Αναστασιάδη, Λεωνίδα Δημητρακόπουλο και Απόστολο Τερζή.

2. Την λύση της συνεργασίας της με τον κ. Θωμά Κυπαρίσση.

3. Την λύση της συνεργασίας της με τους κυρίους Σάκη Αναστασιάδη, Απόστολο Λιβανό και Γιάννη Βασιλείου.

4. Προσωρινά και ως την ανεύρεση προπονητή, την προπονητική μέριμνα της πρώτης ομάδας θα έχουν οι κύριοι Κώστας Ματζώκας και Βαγγέλης Τσώτσας.

5. Επιμελητής του ποδοσφαιρικού τμήματος της επαγγελματικής ομάδας αναλαμβάνει ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και διεθνής σε επίπεδο Ελπίδων και Νέων, κ. Γιώργος Δοδοντσάκης.

6. Την γενική εποπτεία των ομάδων Κ20, Κ17 και Κ15, αναλαμβάνει ο κ. Μίλτος Ζιάκας, γνωστός προπονητής ομάδων της Θεσσαλίας και κάτοχος UEFA A’.

7. Στην θέση του προπονητή της Κ17 συνεχίζει ο κ. Ζήσης Ζιάγκας, ενώ την ομάδα Κ15 αναλαμβανει ο προπονητής, κ. Βασίλης Νάρης.

8. Μάνατζερ όλων των τμημάτων υποδομής καθώς και των Ακαδημιών της ΑΕΛ, αναλαμβάνει ο κ. Ηλίας Σελιώνης, βετεράνος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και του ΟΦΗ, διεθνής με τις ομάδες Ελπίδων και Νέων κι επίσης, διοικητικός υπάλληλος της ΕΠΣΛ και γεν. γραμματέας του Συνδέσμου Παλαιμάχων της ΑΕΛ.

9. Διοικητικός υπεύθυνος όλων των ηλικιακών τμημάτων παραμένει ο α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Ηλίας Παλαιοχωρλίδης, ο οποίος είναι και γιατρός των ομάδων, συνεπικουρούμενος από τον κ. Οδυσσέα Κλάρα, ο οποίος παραμένει στην θέση του Επιμελητή.

1

Επικρατέστερος ο Σάκης Τσιώλης!

Πολλά είναι τα ερωτηματικά που δημιουργούνται και σχηματίζονται σήμερα (31/10) μετά από τις ουκ ολίγες αλλαγές που έφερε η ανακοίνωση της ΑΕΛ.

Αρκετά «μεγάλα ονόματα» αποτελούν παρελθόν από το σύλλογο και όλοι πλέον εύλογα διερωτώνται για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα για τους «βυσσινί».

Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, όπου και γνωστοποιήθηκε πως η ΑΕΛ πορεύεται πλέον «ακέφαλη» μέχρι νεοτέρας, ουκ ολίγα σενάρια έχουν έρθει στην επιφάνεια σχετικά με τον διάδοχο της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ.

Σύμφωνα με το athleticlarissa.gr, το όνομα του Σάκη Τσιώλη είναι ομολογουμένως το όνομα που προβάλλει σθεναρά ως το απόλυτο φαβορί της ανάληψης της υψηλόβαθμης θέσης των «βυσσινί» και όχι άδικα.

Αυτό που είναι δεδομένο πλέον μετά και τις αλλαγές που έγιναν, είναι πως ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Αλέξης Κούγιας, αναζητά διακαώς τον άνθρωπο που θα μπορέσει να ενώσει τον κόσμο της ΑΕΛ. Να τον συσπειρώσει και και να τον κάνει ένα ομοιογενές μείγμα που θα αποτελέσει το μεγάλο όπλο της ΑΕΛ και τη δυναμική της.

Αυτό που συνάμα γίνεται εύκολα αντιληπτό μέσω της ανακοίνωσης, είναι πως ο «ισχυρός άνδρας« των «βυσσινί», δίνει μεγάλη έμφαση και στήριξη σε ανθρώπους που γνωρίζουν τη Λάρισα.

Βετεράνοι ποδοσφαιριστές έχουν αναλάβει πλέον πόστα στην ΠΑΕ, σε μια προσπάθεια που αποβλέπει σε ένα «καλύτερο αύριο», με ένα AEL FC ARENA γεμάτο από κόσμο.

Προπονητής πρέπει να βρεθεί άμεσα πλέον, καθώς οι απαιτήσεις του εν εξελίξει πρωταθλήματος πρέπει να τις διαχειριστεί κάποιος. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα «βροντοφωνάζει» ήδη το όνομα του Σάκη Τσιώλη, ενός προπονητή ο οποίος ήταν ανμφίβολα αποδεκτός από όλο τον κόσμο της ΑΕΛ και δε δίχασε όπως ο Άγγελος Αναστασιάδης, που είχε υποστηρικτές αλλά και επικριτές.

Με βάση όλα αυτά επικρατέστερο είναι το όνομα του Σάκη Τσιώλη για πολλούς και διάφορους τρόπους. Σίγουρα αν οποιοσδήποτε άλλος προπονητής αναλάβει την ΑΕΛ πρόκειται να προκαλέσει εντύπωση. Παρόλα αυτά όμως αν δεν έρθει η ανακοίνωση απο τα «επίσημα χείλη» της ΠΑΕ, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα…

loading...
error: Protected