Κατηγορίες
Football League

Χανιά – Αγροτικός Αστέρας 0-2 (photos)

IMG_5771Δύο γρήγορα γκολ του… έκοψαν τα πόδια, με αποτέλεσμα ο ΑΟ Χανιά να γνωρίσει την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής. Δράστης ο Αγροτικός Αστέρας που νίκησε στο ΔΑΚ Γάλλου με σκορ 2-0 για την 2η αγωνιστική.

O AO Xανιά για ακόμα ένα ματς δεν κατάφερε να σκοράρει, αλλά το χειρότερο είναι ότι κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, τον οποίο αντιμετώπισε στο –ουδέτερο- γήπεδο του ΔΑΚ Γάλλου στο Ρέθυμνο δέχθηκε δυο γκολ και γνώρισε την πρώτη του ήττα .

Η ομάδα του Ευόσμου προκάλεσε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στην ομάδα του Δρακόπουλου και με δυο γκολ μέσα στα πρώτα επτά λεπτά της αναμέτρησης έβαλε γερές βάσεις για το διπλό. Πρωταγωνιστής και στα δυο γκολ ήταν ο Τεγούσης, ο οποίος στο πρώτο μόλις λεπτό άνοιξε το σκορ και στο 7’ έγραψε το 0-2. Από την άλλη αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο απρόσεκτος Ρούνιτς, ο οποίος φέρει μεγάλη ευθύνη και στα δυο γκολ των φιλοξενούμενων.

Ο ΑΟΧ άργησε να ξεπεράσει τη ψυχρολουσία και οι φιλοξενούμενοι άδραξαν την ευκαιρία κυνηγώντας και τρίτο γκολ. Θα μπορούσαν μάλιστα να το σημειώσουν στο 23’ όταν κέρδισαν πέναλτι, μετά από νέο λάθος του Βόσνιου αμυντικού, αλλά ο Αθανασίου σταμάτησε την εκτέλεση του Φιλίπε.

Λίγο αργότερα, στο 31’, ο Δρακόπουλος αντικατέστησε τον Ρούνιτς με τον Λύρα, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει. Ο 24χρονος αμυντικός μάλιστα όταν αποσύρθηκε στον πάγκο έβαλε τα κλάματα, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που ακολουθεί, με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον παρηγορήσουν.

Ο ΑΟΧ σταδιακά άρχισε να ισορροπεί τον αγώνα και προσπάθησε να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος, αλλά χωρίς επιτυχία, αφού οι όποιες ευκαιρίες δημιούργησε δεν βρήκαν ποτέ στόχο. Η μεγαλύτερη χάθηκε στο 79′ με τον Λύρα και έτσι οι μπλε παρέμειναν και στο τρίτο φετινό τους επίσημο ματς χωρίς γκολ.

Έτσι ο Αγροτικός έκανε το δυο στα δυο στο ξεκίνημα της σεζόν, ενώ ο ΑΟΧ έμεινε στο βαθμό που είχε από το Αίγιο τη περασμένη βδομάδα.

 

Συνθέσεις

Α.Ο.ΧΑΝΙΑ (Αντ.Δρακόπουλος): Αθανασίου, Ζέρης, Ρούνιτς (31′ Ρούνιτς), Θεολόγου, Δαμιανάκης, Γκεμίσης (81′ Βαρούχας), Φουρλάνος, Μάνιας (68′ Αποστολόπουλος), Τσουκάνης, Νικολόπουλος, Σταματής.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ν.Νεντίδης): Γιακουμής, Γκότοβος, Κουκόλης, Μπουτζίκος, Αργυρίου (46′ Ουνγιαλίδης), Τάι, Τριανταφυλλάκος (57′ Xατζής), Τεγούσης, Δεινόπαπας, Φιλίπε, Πάτο (81′ Γκέσιος).

περισσότερες φωτογραφίες στο athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected